Inaktiv platsannons

Butikschef till vår Flagship på Drottninggatan, Stockholm

Om tjänsten

ARBETSBESKRIVNING:

Nu har du en unik möjlighet att söka rollen som butikschef i The Body Shops Flagship Store på Drottninggatan i Stockholm. För att lyckas och trivas hos oss har du ett stort affärsdriv, välutvecklade ledaregenskaper och en god förmåga att skapa relationer! Är det dig vi letar efter?

Om The Body Shop

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita Roddick. The Body Shop vill skapa positiv förändring i världen genom att erbjuda produkter för hudvård, hårvård och makeup som är naturligt inspirerade, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart. The Body Shop gick i täten för filosofin att företagande kan vara en kraft för gott, och det är fortfarande drivkraften för hela företaget. The Body Shop har fler än 3 000 butiker i 68 länder. 2016 lanserade The Body Shop en banbrytande ny global CSR-strategi - Enrich Not Exploit ™. Åtagandet ligger till grund för varje del av The Body Shops verksamhet och stödjer The Body Shop i målsättningen att bli världens mest etiska och hållbara globala företag.”


ROLLEN SOM BUTIKSCHEF
Som butikschef hos The Body Shop är dina främsta uppgifter att utveckla dina medarbetare och driva försäljningen i butik i enlighet med affärsplanen. Våra värderingar utgör hjärtat av verksamheten och som butikschef jobbar du aktivt med att införliva dessa i ditt dagliga arbete. Med en service i världsklass och genom att inspirera både medarbetare och kunder är du som butikschef drivande i att få butiken att blomstra och sprida ”The Body Shop magin” vidare. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll med stort ansvar och framförallt en möjlighet att vara med och göra skillnad – inte bara för dina medarbetare och kunder utan också för vår planet! 


Som butikschef i en av våra Flagship Stores kommer du dessutom att bli en extra viktig spelare i företaget då du behöver agera föredömligt genom att vara beredd att göra det där lilla extra för att du och ditt team tillsammans ska kunna skapa magi i butiken!


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:

Som butikschef hos oss har du det övergripande ansvaret över butiken. Detta innefattar bland annat:

  • Ansvar över budget och personalkostnader
  • Schemaläggning och optimering av bemanningsplaneringen
  • Analysera butikens resultat samt efterföljande skapa kraftfulla handlingsplaner
  • Rekrytering av nya stjärnor till teamet samt introduktion och utveckling av dina medarbetare
  • Arbete med olika typer av externa samarbeten
  • Visual Merchandising och lagervård
  • Genomdriva event och kampanjer enligt de riktlinjer som följer


VEM ÄR DU?

Först och främst är du, precis som vi, en person som älskar vad du gör! Du är passionerad och det är viktigt för dig att få komma till ett företag med goda värderingar där du tillåts utvecklas. Du har även:


  • Tidigare butikschefserfarenhet, med fördel inom liknande bransch
  • En förståelse för siffror
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska
  • Erfarenhet av makeup- och/eller hudvård är starkt meriterande

 
Din största tillgång är din personlighet! Du är en driven säljare med en naturlig fallenhet för affärsmannaskap och ledarskap. Vidare har du en god förmåga att nätverka och skapa relationer. Du gillar att arbeta med utmanande mål och strävar efter att ständigt överträffa dessa tillsammans med ditt team. Du har en god analytisk förmåga, är lösningsfokuserad och har ett effektivt sätt att arbeta. I rollen som butikschef krävs att man kan skifta mellan olika arbetsuppgifter och samtidigt behålla strukturen och fokus i arbetet.


ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.
OMFATTNING: Heltid, 40 h /veckan
TILLTRÄDE: Efter överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 15 februari 2019


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej