Inaktiv platsannons

Junior systemingenjör i Stockholm

Om tjänsten

Junior systemingenjör Om jobbet

Är du nyutexaminerad eller i början av din karriär och sugen på en tjänst som innebär något alldeles extra? Vi kan garantera att denna chans kommer kickstarta din karriär! 

Uppdraget kommer att vara ett samarbete mellan ÅF och vår framgångsrika kund inom elektronikindustrin. Vår kund befinner sig i en period av flera spännande förändringar och utmaningar. I rollen som systemingenjör kommer du vara en del av implementationen gällande nästa generations mest avancerade lasermönster-generatorer.

Du kommer att vara med från uppstarten i Sverige till installationen och placeringen hos företagets kunder, huvudsakligen i Asien.  Du kommer att resa med en projektgrupp bestående av 3-4 kollegor och du kommer spendera 90-120 dagar utomlands på ett år. Du kommer till stor del att arbeta med felsökning, problemlösning och inställningar. Detta är en häftig möjlighet för dig att utvecklas i ett internationellt företag!  

I din roll är du inte rädd för att:  

Jobba i team och vara villig att hjälpa andra 

Snabbt sätta dig in i nya sammanhang 

Sprida positiv energi bland dina kollegor 

Behålla ordning och reda, även i stressiga sammanhang 

Få möjlighet att snabbt växa och utvecklas som ledare i en teknisk miljö  

Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Erik  

”Som ledare är jag organiserad, effektiv och driven. Jag gillar att sätta höga mål och jobba riktigt hårt för att nå dem. Jag drivs av att göra det okomfortabla komfortabelt. Jag inspireras av människor som drivs av att förändra. Jag tror på teamwork och att hjälpa andra. Du kan lita på det jag säger och jag är alltid tillgänglig, det finns inga höga trösklar. Jag tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det. Att just du kan nå oerhört långt om du själv vill.”

Vem är du?

Stor vikt läggs vid din personlighet och profil, men du är extra intressant om du har erfarenhet från produktionsmiljö, har jobbat i projekt samt har ett genuint intresse för både mekanik och elektronik. Du har kunskap inom CAD, en vana att jobba självständigt och i team samt gillar att driva förändringsarbete.  

Du har en civilingenjörsutbildning i botten; gärna med inriktning fysik, maskinteknik eller elektronik. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du kunskaper i japanska, koreanska eller kinesiska är det meriterande.

Vi erbjuder

ÅFs Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund. Inför avslutat uppdrag finns valmöjligheten att antingen fortsätta karriären hos ÅF eller kunden. Du kommer få möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i praktiken och du blir erbjuden både interna utbildningar och personlig utveckling.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)