Inaktiv platsannons

Specialistsäljare Datacenter i Gävle

Om tjänsten

Specialistsäljare Datacenter Gävle
Sista ansökan 2019-03-31

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Gävle dig som vill jobba som Specialistsäljare med fokus på Datacenter. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
Din roll i laget 
Vi söker nu en engagerad specialistsäljare inom Datacenter med god förmåga att etablera långsiktiga och goda relationer med nyckelpersoner hos våra kunder. Som specialistsäljare på Atea arbetar du strukturerat inom ditt specialistområde och ansvarar för att skapa och utveckla affärsmöjligheter utifrån kundens vision och verksamhetsnytta. Du kommer ingå i våra kundteam och arbeta nära våra Account Managers, lösningsarkitekter, konsultorganisation och strategiska partners.  
 
Tjänsten omfattar försäljning av it-som-tjänst samt lösningar inom server, storage, molntjänster, kommunikation och säkerhet samt närliggande tjänster. Du arbetar proaktivt för att skapa mervärde för kund och säkerställer den bästa tekniska lösningen genom regelbunden kontakt med våra leverantörer och samarbetspartners.  
 
I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att bearbeta nya och befintliga kunder, ta fram offerter och avtal samt upphandlingsarbete. Du kommer även medverka vid marknadsaktiviteter, upprätta kundplaner och vara vårt företags ansikte utåt samt sköta förhandlingar och avslut med kund.   
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett intresse och kompetens inom Datacenter och kanske även inom kommunikation. Du är affärsmässig, självständig och serviceinriktad med en hög strävan att kunna leverera den bästa lösningen till våra kunder. Det är önskvärt att du har erfarenhet från konsultativ försäljning samt har tekniskt intresse där framförallt kopplingen mellan kunders behov och teknisk utrustning är något som driver dig. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  
 
För att lyckas i tjänsten som Specialistsäljare inom Datacenter bör du ha följande kompetenser: 
  • Erfarenhet från försäljning i IT-branschen med en djup förståelse för datacenter. 
  • Affärsmässighet med teknisk förståelse samtidigt som du rör dig obehindrat på alla nivåer hos våra kunder.  
  • Tycker om att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och har ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer.  
  • Ha lätt för att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska, samt att du har B-körkort.  
  • Meriterande är om du har tekniska certifieringar inom området.   

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | IT | Heltidsjobb (förstajobb)