Inaktiv platsannons

Kampanjanalytiker till Dagab Inköp & Logistik AB i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik är ett supportbolag inom Axfoodkoncernen som ansvarar för sortiment, inköp och logistik till Axfoods kedjor Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross och Axfood Närlivs. Genom att tillhandahålla ett effektivt sortiment och optimala logistiklösningar bidrar vi till att öka butikernas försäljning och lönsamhet. Dagab Inköp & Logistik omsätter drygt 41 miljarder kronor (2017) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

Bli en av oss

Som kampanjanalytiker kommer du att tillhöra avdelningen Autoorder som är en del av funktionen Varuflödesstyrning (VFS), vilken är den del av verksamheten som ansvarar för planering och styrning av ett effektivt och lönsamt varuflöde från leverantör hela vägen till Axfoods egenägda och handlarägda butiker samt externa kunder.
Hos oss ger drivkraft växtkraft och inom koncernen utvecklas vi tillsammans

Det här får du göra

I rollen som Kampanjanalytiker kommer du arbeta med att säkerställa ett effektivt varuflöde till butik för kampanj- och säsongsvaror. Du kommer skapa och följa upp försäljningsprognoser samt utveckla modeller och rutiner inom kampanjprocessen för att skapa förutsättningar för effektiviseringar och förbättringar av varuförsörjningen.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Skapa prognoser med hög kvalitet för att optimera orderförslag av kampanj- och säsongsvaror
• Utveckla och samordna den operativa driften av kampanj- och säsongsorderförslag
• Ansvara för veckovis uppföljning av genomförda kampanjer samt samla in och analysera data för att stödja beslut inom kampanjprocessen
• Leda eller delta i förbättringsaktiviteter inom kampanjprocessen både internt och mot andra avdelningar
Din arbetsplats är Dagab Inköp & Logistik i Jordbro och du rapporterar till Chef Autoorder

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk examen, gärna med logistikinriktning och att du vill ta dig an en operativ och analytisk roll där det ställs höga krav på ansvarstagande redan från första dagen. Vi tror att du är kommunikativ och letar efter en roll där du får fortsätta att använda och utveckla din analytiska förmåga och dina goda kunskaper i Excel. Eftersom du hanterar stora mängder data, gör beräkningar och analyserar utfall krävs ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du behöver ha ett öga för detaljer och vi tror att du tycker om att lösa problem, både tekniska och processmässiga. Vidare trivs du med att känna samhörigheten i ett team, men vill samtidigt ta ansvar och driva ditt arbete på ett självständigt sätt.

Vi söker dig som…

• Har en examen från högskola eller universitet inom logistik, ekonomi eller annan liknande inriktning
• Har en mycket god analytisk förmåga och är van vid att hantera och analysera stora mängder data
• Har mycket goda kunskaper i Office-paketet främst inom Excel (Pivot och Macro) samt Power Point
• Talar och skriver obehindrat på svenska, då all kommunikation sker på svenska

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i affärssystem (ex. SAP) samt grundläggande kunskaper i programmering (ex. SQL). Även erfarenhet från processutveckling samt kunskaper inom projektledning är meriterande.

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis