Inaktiv platsannons

Underhållsingenjör i Frövi

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och skapa ett högtillgängligt underhåll på en arbetsplats där man aldrig blir fullärd?

BillerudKorsnäs Rockhammar AB har som mål för 2019 att tillverka 130 000 ton CTMP (kemi-termisk-mekanisk pappersmassa). Hela volymen levereras internt inom företaget till Frövi där massan är en viktig beståndsdel vid tillverkning av kartong. Rockhammar ligger endast 4 mil från Örebro.

Vi söker nu en Underhållsingenjör till vår underhållsavdelning i Rockhammar.

Om tjänsten 
Som underhållsingenjör i Rockhammar innehar du en nyckelroll för att ständigt förbättra vårt förebyggande underhåll. Vårt förebyggande underhåll är till för att säkerställa hög tillgänglighet i vår fabrik och är en viktig kugge i vårt säkerhetsarbete. Ett välfungerande underhållsarbete är avgörande för att fabriken ska vara efrfektiv och säker.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i en liten fabrik med högt i tak och möjlighet att tänka nytt.

Du rapporterar till sektionschef underhåll i Rockhammar. Tjänsten är dagtid samt tillsvidare.

I tjänsten ingår bl a:

Kvalifikationer
Du innehar en högskoleutbildning i maskin/produktion eller annan teknisk utbildning alt. gymnasieingenjör. Goda kunskaper i svenska och engelska, tal såväl som skrift. Mycket god datorvana. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet från processindustri är meriterande samt om du arbetet med TPM eller liknande förbättringssystem.

Personliga egenskaper
Tjänsten förutsätter att du är ansvarsfull och nyfiken i din arbetsroll. Då arbetet i stor del innebär att samarbeta i olika grupper för att hitta lösningar är det viktigt att du har god samarbets- och analysförmåga samt är prestigelös. Du har ett stort intresse för teknik och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor. Som person har du viljan att utveckla dina befintliga kunskaper och har ett självständigt driv att hitta lösningar.

Mångfald ser vi som en tillgång och vi ser att det på ett positivt sätt kan hjälpa till att utveckla verksamheten och skapa en bredare kompetens- och värderingsbas. Oavsett vem du är och vilken bakgrund du har – tveka inte att söka.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej