Inaktiv platsannons

Automationstekniker med inriktning el i Gävle

Om tjänsten

Är du vår nästa automationstekniker som tillsammans med teamet vill vara med på vår resa att bygga ett underhåll i världsklass?

Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter i en miljö där du som individ får växa och utvecklas i din arbetsroll. Arbetsgruppen består av elektriker, instrumenttekniker samt en koordinator som servar kartongbruket. 

Detta arbete inom Teknikorginsationen är på dagtid med möjlighet till flextid och beredskap. Vi erbjuder dig vidareutveckling både internt och externt för att fördjupa dina kunskaper.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna omfattar felsökning, reparation, och underhåll på våra elutrustningar. Du kommer även att utföra haverianalyser och ge förslag på driftsäkerhetshöjande åtgärder. Vi ser även att du medverkar i projekt, utprovning och idrifttagning av ny utrustning.

Produktion Gävle tror på ett planerat och strukturerat underhåll. Arbetet inom gruppen sker därför under stort eget ansvar, där återrapportering och målstyrning är en naturlig del av det dagliga arbetet där säkerheten alltid står i centrum.

Verksamhetsstyrning och arbetet med ständiga förbättringar inom BillerudKorsnäs Gävle bedrivs enligt MPS (Mill Performance System), vilket är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare arbetar med.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har intresset av tekniska lösningar och en vilja att utvecklas inom organisationen, och som kan bidra och driva vårt underhållsarbete framåt.

Du som söker har medfördel tidigare erfarenhet inom automation, instrument samt underhållsarbete. Du har minst en 3 års gymnasial utbildning inom det tekniska området eller har på annat sätt förvärvat dig motsvarande kunskaper.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med en vilja att arbeta serviceinriktat med underhåll. Som person har du en god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina kontaktytor i en ansvarsfull roll där teamet ombesörjer servicen på kartongmaskinerna. 

Som person vill du bidra till helheten med en förmåga till problemlösning i din vardag. Eftersom vi har stor fokus på en säker arbetsmiljö så förväntas du bidra till vårt gemensamma arbete för god arbetsmiljö.

Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du ingår i ett team av automationstekniker som gör skillnad. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej