Inaktiv platsannons

Butikssäljare med Spelansvar Coop Älvkarleby

Om tjänsten

Vi söker dig som är positiv och driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande.

Vi vill att du verkar för en kultur där vi alla arbetar tillsammans för att skapa en säljande och levande butik som alltid överträffar våra kunders förväntningar. Varje kund ska känna sig unik genom vår servicekänsla och kreativitet.

Som butikssäljare spel är du butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt tillgodoser du våra kunder bästa service samtidigt som du sprider glädje och energi. För att lyckas i rollen som säljare hos oss ser vi att du är en lagspelare av rang, är ambitiös, trivs i ett högt arbetstempo och känner dig trygg i stressade situationer.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och du ska alltid sätta kunden i första hand och hela tiden vilja utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten. Vidare är du flexibel, initiativtagande och ansvarstagande samt har en bra problemlösningsförmåga.

Att du har tidigare erfarenhet av förbutiksarbete och spel ser vi som ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/veckan md tillträde enligt ök. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

20-04-2019

Extra information

Ort
Älvkarleby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis