Inaktiv platsannons

Butikssäljare 30tim/vecka Coop Säter

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande och har den rätta inställningen. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet.

Din roll som butikssäljare innefattar alla delar inom butikens drift, allt ifrån kolonial och färskvarupåfyllning till kassaarbete. Vi söker nu dig som känner dig manad att tillsammans med dina kollegor se till att kunderna alltid får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Som person är du utåtriktad och positiv och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka med tillträde 1 april 2019. Arbetstiderna kommer vara varierande, belagda på dag, kväll och helg.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Säter
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Säter | Detaljhandel | Deltidsjobb