Inaktiv platsannons

Gruppchef inom H&M:s IT-avdelning i Stockholm

Är du intresserad utav mode och heminredning? Hitta ett jobb på HM, ett världsledande företag inom klädindustrin. Se vilka jobb HM erbjuder just nu!

Om tjänsten

Är du redo för en spännande utmaning som ledare på H&M’s IT-avdelning?


Vi söker nu flera gruppchefer till vår IT-avdelning, och letar efter dig med ledarerfarenhet och en vilja att utveckla medarbetare i en komplex organisation med högt tempo, framgångsrika leveranser och stor laganda.


Du arbetar idag som ledare och har ett stort intresse av att coacha dina medarbetare i deras utveckling.  Du gillar förändringar och tycker om när du ställs inför utmaningar och du har förmåga att proaktivt identifiera och ta tag i olika frågor.


I din roll har du personalansvar och du har ett tätt samarbete med de chefer som har ett leveransansvar. Ditt primära mål är att se till att våra anställda har rätt kompetens och attityd för att kunna växa med H&M och nå verksamhetens mål. Du kommer att ha många kontakter och beroenden inom organisationen och därmed ser vi gärna att du kan bygga förtroende på flera nivåer och att du har en god kommunikationsförmåga, på både svenska och engelska.

Du har ett bra affärssinne och du värdesätter H&M:s värderingar. Du har en god förståelse för olika IT-roller och att arbeta med externa leverantörer. Det är även en merit om du har erfarenhet av IT och tjänsteleveranser.


Dina ansvarsområden


Som gruppchef inom H&M-gruppen tar du stort ansvar – och har otroligt kul.


Din roll består bland annat av att:


  • Personalansvar – coacha och utveckla medarbetare
  • Rekrytering av anställda och konsulter
  • Utvecklings- och lönesamtal
  • Kompetensutveckling – både för leveransområdet och per individ, på lång och kort sikt
  • Bemanning av leveransområdets projekt och förvaltningssituationer
  • Medverka i områdets ledningsgrupp och med gruppchefens perspektiv bidra till områdets leveranser och utveckling


Din kompetens


Precis som alla medarbetare inom H&M-gruppen är du en social, öppen, kommunikativ, försäljningsinriktad och ambitiös lagspelare med stark drivkraft och en positiv inställning.


Dessutom har du dessa kunskaper och erfarenheter:


  • Minst 3 års ledarerfarenhet med personalansvar
  • Kunskap och erfarenhet inom verksamhetsnära IT
  • Genuint intresse för att leda och kompetensutveckla personal
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


Det är meriterande om du har varit konsultchef eller har leveranserfarenhet i en ledarroll, exempelvis projektledare, systemansvarig. Har erfarenhet av att arbeta i en matrisorganisation, på ett IT-bolag, i internationell miljö eller i stora organisationer.


Låter det intressant? Bli vår framtida stjärna!


För frågor och mer information kontakta Jenny af Jochnick på jenny.afjochnick@hm.com eller på tel. 0734 622083.


Skicka CV och personligt brev senast 17 februari 2019. Vi går igenom ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


Vilka är vi på IT?

Vi är summan av det vi kan och de personligheter vi är. Vår varma värderingsstyrda kultur är kittet som håller oss samman. Vi gillar att jobba snabbfotat, tar beslut i farten och vår kreativitet hjälper oss lösa komplexa utmaningar.

 

Vi får möjlighet att driva på H&M-gruppens affär, jobba med den senaste IT-teknologin i spännande globala projekt, och vi är med och förändrar hela mode- och designbranschen till det bättre. Har du drivet, upptäckarglädjen och viljan att ta ansvar finns ingen gräns för vad vi kan uppnå tillsammans.

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Stockholms län | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis