Inaktiv platsannons

Engagerad kock, Solna

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Kock till IF personalmatsal i Bergshamra, Solna Nu söker vi en engagerad kock till vår personalrestaurang på If Bergshamra. Arbetet är schemalagt dagtid och det finns goda kommunikationer bl.a. tunnelbana samt buss.

Restaurangen har i genomsnitt cirka 750 lunchgäster per dag samt beställningar till gästmatsalar. I anslutning till restaurangen har vi ett café. Våra gäster i restaurangen är återkommande varje dag, vilket ställer krav på kvalitet, smak och doft. Gästmatsalen uppskattar vällagad mat och smakupplevelser. Vi har ett team som brinner för sitt yrke, som drivs att utvecklas och bidra till kökets utveckling. Här råder stora ambitioner och innovation med mycket skratt och positiv energi. Vill du bli en del av detta? Vi söker dig som är kreativ, förstår vikten av lagarbete och behärskar både varm och kalla köket. Tillsammans med dina kollegor är ni ett stark, sammansvetsad team där trivsel och stolthet är viktigt för att kunna erbjuda våra gäster det allra bästa. Sist men inte minst, du har mycket energi, mod och ett högt engagemang.

Arbetsuppgifter
Ansvarar för den dagliga tillagningen i köket tillsammans med köksmästaren och övriga medarbetare. Måltiderna ska vara välsmakande samt att arbetet utförs enligt gällande livsmedelshygienregeler och HACCP. Verksamheten består av lunchservering, konferensmåltider, festarrangemang samt ala carte mat till gästmatsalen. Beställningarna ställer verkligen din kreativitet och nytänkande på prov, då gästerna ofta är den samma gång efter gång.

Kvalifikationer
Du är utbildad kock med påbyggnad inom branschrelaterade utbildningar eller praktisk erfarenhet. Du har dokumenterad erfarenhet av liknande befattningar. Du är social, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster. Som person har du ett genuint intresse för mat, dryck och människor och trivs i den rollen. Är flexibel med arbetsuppgifter och kan likaväl röra i grytorna vid behov som att presentera maten i gästmatsalen. Vidare är du välorganiserad, har ett helhetsperspektiv men är även noggrann med detaljer. Du goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Övrigt

Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag. Kvällsjobb förekommer ibland. Lön och tillträde överenskommelse. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.

För eventuella frågor kontaktas Köksmästare Roger Bertilsson tfn: 0734-36 75 68

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej