Inaktiv platsannons

Fastighetstekniker Mälardalen i Uppsala

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Fastighetstekniker till ISS Teknik & Energi

Till vårt växande affärsområde Teknik & Energi söker vi nu en Fastighetstekniker. Är du en driven tekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service har vi jobbet för dig!

ISS vision är att vara ”Världens ledande serviceorganisation”. Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre och förstå vår kunds behov.

Rollen som Fastighetstekniker

I rollen som Fastighetstekniker ansvarar du för allt tekniskt och till viss del administrativt arbete för en eller flera fastigheter. Vi söker dig som har driftkompetens och förståelse för sambandet mellan fastighetens olika system. Genom ditt genuina intresse och kompetens bidrar du till att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt effektivisera fastigheterna ur ett totalkostnadsperspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Arbeta förebyggande med tillsyn, skötsel, optimering och förbättringar av byggnad och fastighetstekniska system.
  • Samordna och kontrollera allt tekniskt arbete i fastigheten som utförs av egen personal eller sidoleverantörer.
  • Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda.
  • Utföra systematiskt brandskyddsarbete.
  • På egen hand och i samarbete med övriga i teamet utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt.
  • Daglig kommunikation med kund, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.

Kompetensprofil

För att lyckas i rollen tror vi att du har eftergymnasial utbildning med inriktning på fastighetsteknisk drift. Vi ser gärna att du har specialistkompentens inom t.ex. el, VVS, styr & regler eller kyla. Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Vi ser även att du har;

  • Behörighet/Certifikat inom El, VVS, och Kyla
  • Ekonomisk förståelse
  • God datorvana
  • Kunskap i AFF, AB, ABT

Vi ser gärna att du flera års yrkeserfarenhet av fastighetsteknisk drift där du har erfarenhet och kompetens av kommersiella fastigheter. Du har god kännedom inom relevant lagstiftning. Du har tidigare arbetat inom teknisk förvaltning med fokus på utförande av fastighetsrelaterade projekt.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en driven person som ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer.

Tjänsten innefattar arbete omkring Mälardalen med kontor i Västerås. Beredskap och resor ingår i tjänsten och B-körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Karoline Pettersson på 0734-36 54 18 eller karoline.pettersson@se.issworld.com

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej