Inaktiv platsannons

Fordonsoperatör tåg, Hässleholm/Kristianstad

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Nu söker vi kombinerad växlingsförare/fordonsvårdare tåg till Hässleholm/Kristianstad.

Förekommande arbetsuppgifter och ansvarsområden växlingsförare

* förflyttning av tåg inom driftplats (växling) , undan- respektive framkörning från/till plattform, klargöring, Bromsprov, säkerhetssyning, lättare reparation samt  kontroll av tågs sammansättning på driftplats Hässleholm/Kristianstad.

Vid nyrekrytering står ISS för intern utbildning gällande växling i huvudspår. Efter godkänd sluteximination erhåller du ett lokförarbevis

Dina arbetsuppgifter som kombinerad fordonsvårdare/växlare:

Alla ovan nämnda arbetsuppgifter som faller inom växling. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett korrekt sätt, alltid med säkerheten och med kunden i fokus.

Inom växling Hässleholm/ Kristianstad ingår också lättare rengöring av tåg dagtid under ordinarie arbetstid.

Som komplement kommer du även att arbeta inom fordonsvård tåg vilket innebär att du skall städa tåg som är uppställda enligt fastställd arbetsorder.

Personliga egenskaper:

Att vara växlingsförare innebär att man har säkerhetstjänst. Detta innebär nolltolerans mot alkohol och droger.

En växlingsförare behöver vara ansvarstagande då det är ett ensamarbete med stort ansvar. Du ska kunna ta egna beslut och initiativ när akuta situationer uppstår. Då tågen ankommer och avgår enligt tidtabell men med vissa trafikala förändringar beroende på övriga omständigheter och då kunden förväntar sig hög service och punktlighet, måste du kunna hantera stress och ha tålamod samt även ha ett gott omdöme och ett lugnt förhållningssätt. Arbetet som växlingsförare är varierande vilket förutsätter en god fysik

Arbetstider

Du måste vara flexibel och acceptera oregelbundna arbetstider. Arbetstiden sträcker sig över kvällar, nattetid och helger.

Grundkrav för att kunna söka tjänst:  

* Gymnasieexamen eller motsvarande

* Svenskt körkort med lägst behörighet B (med avklarad prövotid).

* God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift

* God fysik och gott hälsotillstånd med normal syn och hörsel enligt transportstyrelsens föreskrifter TSFS 2011:61.

Vi ser det som meriterande om du har:

* Körvana från spårbunden trafik och befintligt kompetensbevis. * Erfarenhet från trafiksäkerhetsyrken

* Dokumenterad arbetslivserfarenhet

* Erfarenhet av servicebranschen

* Datorvana

* erfarenhet av städning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och lyckas i arbetet behöver du tycka om att ge service och sätta kunden i fokus, ha lätt för att samarbeta och ha ett gott omdöme. Du är noggrann, stresstålig, flexibel och kan anpassa dig till en mängd olika situationer som kan uppstå i arbetet. Tycker du dessutom om att arbeta självständigt, då kan detta vara något för dig.

Övrig information: För att kunna erbjuda heltidstjänst inom företaget ISS kombineras fordonsvård tåg med växling tåg men under utbildningstid för personal utan lokförarkompetens är arbetet endast inriktat på växling.

Arbetet utgår från driftplats Hässleholm/Kristianstad men kan över tid även innebära att arbetsuppgifter kan förekomma även på andra driftplatser inom ISS arbetsområde.

Innan anställning kan erbjudas som fordonsoperatör utan lokförarkompetens skall en kompletterande utvärdering ske av anvisad psykolog, en läkarundersökning utföras enligt föreskrifter TSFS 2011:61. samt skall utvalda urvalstester genomföras med godkända resultat.

Lön: enligt kollektivavtal SEKO/ST. Almega Spåravtal.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

För att söka tjänsten följ anvisningar på hemsidan.

Vi kommer endast beakta ansökningar inkomna via sökväg på hemsidan.

För övriga frågor gällande tjänst- kontakta Thomas Liljekvist på mail:

Thomas.liljekvist@se.issworld.com

Jag ser fram emot att läsa ditt cv och personliga brev gällande varför just du är den vi söker.     

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kristianstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej