Inaktiv platsannons

Bemanningsspecialist i Malmö

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

­
­

PostNord genomgår en spännande förändringsresa som ställer nya krav på hur företaget ska bemanna sina verksamheter på bästa sätt. Därför söker vi nu dig som motiveras av ansvar och utmaningar. Är du dessutom analytisk och drivs av att förbättra bemanningsprocesser? Då är rollen som bemanningsspecialist på PostNord rätt för dig.

Bli en del av vårt team
Som bemanningsspecialist kommer du att ingå i funktionen Bemanning, som
organisatoriskt tillhör HR på PostNord, där du kommer att följa upp bemanningsprocesser och bemanningsstrategin. PostNord söker en person som tycker om att analysera, utveckla och förbättra företagets bemanningsprocesser. I rollen som bemanningsspecialist ingår att noggrant undersöka och säkerställa relevanta mätetal och KPI:er avseende bemanning i PostNords verksamheter. I rollen ingår även att löpande genomföra omvärldsanalys, bevaka trender och utveckling inom bemanning. Du kommer att förse organisationen med stöd inom bemanningsfrågor, samt din spetskompetens i olika projekt. En stor del av rollen innebär analys av bemanningsbehov och bidra till fortsatt utveckling av processer och mätetal.

Du har vad som krävs
Du har mångårig erfarenhet av snabbrörlig bemanning och/eller logistik som specialist och har god förståelse för hur bemanningsoptimering samt schemaoptimering fungerar.
Som person är du redo för nya utmaningar och ett högt arbetstempo där det ställs krav på att du är lösningsorienterad och initiativtagande. Du är en affärsmässig person med hög social kompetens som drivs av att leda och följa upp förbättringsarbete. I ditt arbete är du professionell och trygg i dig själv och dina förmågor. I rollen som bemanningsspecialist är det av stor vikt att du är komfortabel att analysera produktionsflöden då du ska tolka verksamhetens behov och utifrån det bygga en bemanningsstrategi med fokus på optimering utan att tumma på kvalitet. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning eller motsvarande inom ekonomi eller logistik, du har goda kunskaper i svenska samt körkort.

Vi levererar
PostNord har stort fokus på kundupplevelsen för både kunder och mottagare. PostNord arbetar för människors lika värde och människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis