Inaktiv platsannons

Underhållstekniker inom el och automation i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Underhållstekniker

Arbetar du idag inom el & automation och vill ta klivet mot en arbetsledande roll? Är du en initiativrik problemlösare och vill jobba på ett av världens största pappersbruk – då kanske detta är din nya utmaning? Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I den här rollen kommer du att arbeta med underhållsinsatser på din avdelning inom området El- och Automation. Du kommer själv att utföra en viss del av arbetet samtidigt som du kommer att leda och fördela arbetet till andra. Beredning är också en del av arbetet och detta sker i samarbete med driften, underhållsplanerare samt med vårt centrala underhåll. Du stödjer underhållsplanerare i deras arbete samt utför/leder felsökning och reparationer. En annan mycket viktig uppgift är att riskinventera alla underhållsinsatser så att det kan utföras med största möjliga personsäkerhet.


Arbetsuppgifterna innebär också att du säkerställer att underhållssystemet (IFS) används på rätt sätt samt att du stöttar så att reservdelshållningen optimeras och att inköp genomförs. Du medverkar också vid uppföljning och styrning av de strategiska underhållsplanerna.


Du tillhör SCA Ortviken och kommer att arbeta inom vårt processavsnitt Massa samt rapportera till underhållsledaren för processavsnittet.


SCA Ortviken i Sundsvall är ett av världens största tryckpappersbruk. SCA Ortviken erbjuder högkvalitativa bestrukna och obestrukna produkter producerade på färsk gran från Norrlands skogar.

Vem är du?

Du som söker har en teknisk utbildning från gymnasiet, yrkeshögskola och/eller högskola/universitet med inriktning el och automation eller motsvarande arbetslivserfarenhet.


För att lyckas i den här rollen tror vi att du är självgående, strukturerad och en initiativrik problemlösare som brinner för utmaningar. Du är positiv och kreativ med ett genuint intresse för kärnfrågorna inom underhåll.


Du bidrar med din energi samt med din förmåga att prestigelöst dela med dig av kunskaper och erfarenheter.


Arbetet innebär många kontakter, varför intresse och kunskap att kommunicera i tal och skrift är en förutsättning. Det är även viktigt att du har en god social förmåga, kan fånga upp och analysera så väl underhåll som driftorganisationens frågeställningar och förbättringsområden.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vad erbjuder vi dig?


Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. I den här tjänsten får du stor chans att utvecklas både på det personliga planet likväl som inom tekniken.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)