Inaktiv platsannons

Ändringsledare till Boeing i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics och Combitech, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag. IPS fungerar som en holdingorganisation där varje verksamhet utvecklar och arbetar med strategier för lönsam tillväxt efter förutsättningarna på respektive marknad. En stor del av affärerna sker på en så kallad business-to-business-marknad. Affärsområdet har cirka 2400 medarbetare och omsätter ungefär 4 miljarder SEK.

Din placering blir på affärsenhet Aerostructures. Affärsenheten utvecklar, industrialiserar och tillverkar flygplansstruktur för främst den civila men även till viss del för militära marknaden. Avdelning Utveckling och industrialisering ansvarar för utveckling, industrialisering och teknisk support av struktur inklusive systeminstallation till huvudsakligen de externa kunderna Airbus och Boeing. Sektionen för ändringsstyra och konfiguration har som ansvar att säkerställa att alla ändringar som görs på produkten sker korrekt.

 

Din framtida utmaning

Som Ändringsledare skall du driva, planera och följa upp så att ändringar genomförs i tänkt takt. Du är en projektledare för mindre ändringar vilket innebär många kontakter med t ex konstruktion, produktion, specialister, hållfasthet och produktionteknik.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av planering, förberedande möten och uppföljning för att hålla alla tidplaner. Din tekniska bakgrund ger dig också möjlighet att bistå med kompetens i utredningarna. 

 

Den du är idag

Vi söker dig som gärna har erfarenhet från produktionsteknik, kontruktion eller andra teknikområden. För att tillgodogöra rollen behöver du förstå teknik. Du har en rak och tydlig komunikation och trivs med att arbeta strukturerat. Du är en lagspelare och ber om hjälp när så behövs. Vi ser att du har god datorvana inom MS-office och det är meriterande om du även behärskar MS-project.

Du kan prata och skriva obehindrat på engelska.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis