Inaktiv platsannons

Brand Ambassadors till vår nya satsning inom funktionella drycker- Göteborg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Marknaden för funktionella drycker är på stark frammarsch i Sverige. På Spendrups har vi under lång tid följt utvecklingen och arbetat fram en riktigt bra svenskproducerad produkt och ett varumärke som vi tror starkt på. Vår satsning är både stor och långsiktig, och om du är en driven person som älskar utmaningar så kommer du att få en mycket viktig roll hos oss med goda utvecklingsmöjligheter.

Våra produkter och vårt varumärke kretsar kring den moderna och urbana livsstilen där träning, jobb och fritid flyter ihop.  Därför har vi också en bredd i var och hur vi aktiverar oss.

Som Brand Ambassador blir du ansiktet utåt för vårt nya varumärke och du kommer även att ansvara för hela försäljningsprocessen inom det geografiska område du är ansvarig för. Din primära uppgift kommer att vara att förstärka, förtydliga och synliggöra vårt varumärke och vårt sortiment genom att hitta rätt miljöer och exponera rätt produkt på rätt sätt. Stort fokus ligger på att hitta nya kunder som är relevanta för oss att samarbeta med.

Du får stor frihet i att bearbeta kunder/regionen efter egen förmåga, vilket kommer kräva en hög social kompetens och fokus för att effektivt och uppmärksamt skapa professionella relationer med kunder, konsumenter och olika nätverk. Du kommer att boka dina egna möten hos nya och befintliga kunder, skriva leveransavtal med löpande uppföljning och följa upp befintliga kunder veckovis både via leverans och kundbesök.

Vi är en organisation som har högt i tak och värdesätter att du kontinuerligt kommer med nya idéer, förslag och skapar förutsättningar för aktivering på t ex olika event och festivaler.

Vem är du? 

Vi söker dig som har ett stort eget driv och viss erfarenhet av försäljning; du förstår värdet av säljande lösningar som skapar kommersiellt värde. Men det är rätt inställning och personlighet som är av största vikt för oss. 

Du är en person som ser fram emot att få spela en viktig roll i vår nya stora satsning, och som gärna blir vårt ansikte utåt i arbetet, vid festivaler och event. Vi tror att du lever ett aktivt liv, har en stor portion energi och glöd tillsammans med förmågan att ta egna initiativ.

Du är i början av din karriär, har örat mot rälsen och kommer kunna skapa dig en god känsla för när och var vårt varumärke ska aktiveras och i vilka sammanhang. Du är flexibel som person och trivs i en miljö med förändringar och snabba beslut.

B-körkort är ett krav då du kommer att ha tillgång till bil

Din ansökan

Vi vill att du skickar in ditt CV och ett personligt brev till oss där du presenterar dig lite mer och berättar varför du tror att du skulle passa för tjänsten.

Vi vill att du skickar in ditt CV och en videohälsning där du svarar på några frågor om dig själv:

  • Varför är du rätt för oss?
  • Vad är dina största fritidsintressen?
  • Vilken sport skulle du helst vilja prova på?
  • Varifrån hämtar du din inspiration?
  • Om du fick styra upp ett event med din favoritdryck och din favoritsyssla, hur skulle det se ut?

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag: Sista ansökningsdag är 22/2 men intervjuer sker löpande.
Tillträdesdag: Anställningen gäller 2019 med start omgående och med stor möjlighet till förlängning.
Varaktighet/arbetstid: Heltid. Arbetet sker i huvudsak på vardagar men kan innebära arbete kväll och helg när så krävs, då festivaler och event främst är lagda under den tiden.
För mer information om tjänsten: Anna Lindqvist, 08-672 7945
Placeringsort: Göteborg. Resor och övernattning ingår i tjänsten. 

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!

Jobbar du redan på Spendrups?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej