Inaktiv platsannons

Account Director inom Broker Sales i Stockholm

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Trygg-Hansa söker nu en Account Director inom Broker Sales, med placering i Stockholm, Göteborg, Sundsvall eller Malmö. Du kommer att tillhöra ett team bestående av fyra personer.

Som Account Director inom Broker Sales arbetar du med att utbilda, informera och förhandla med prioriterade mäklarhus. I Rollen så projektleder du större affärer men säkerställer också att det löpande flödet av små och medelstora affärer fungerar. I projektledarrollen samarbetar du med vår KAM-organisationen, underwriters, riskingenjörer, skadereglerare, mäklarservice och support för att säkerställa en professionell hantering och god service.

Ansvar och arbetsuppgifter

Rollen som Account Director innebär att du har ett helhetsansvar för dina mäklarhus. Det innebär bland annat regelbundna möten med olika befattningshavare och specialistfunktioner hos mäklarhusen, lönsamhetuppföljning och fokus på att utveckla affären.

Du vårdar, utvecklar och breddar befintliga affärsrelationer. I rollen ingår att vara insatt och ha god kännedom i mäklarhusens verksamhet och att nätverka både internt och externt. Genom ett strukturerat arbetssätt, faktabaserad och kreativ införsäljning arbetar du för att utöka mäklarnas befintliga affär hos Trygg-Hansa.

I rollen får du även ansvar för att sätta ihop team från olika funktioner, exempelvis underwriting, skadehantering, riskingenjörer, produktutveckling, mäklarservice och support, detta i syfte att driva mer komplicerade upphandlingar. Arbetet kommer i stor utsträckning bedrivas i projektform varför vi inom gruppen förväntas kunna skapa engagemang i olika grupperingar i syfte att skapa ett attraktivt erbjudande till våra kunder. Din förmåga att professionellt och proaktivt leda arbetet med hjälp av dina kollegor från andra delar av organisationen för att säkerställa att vi tar hänsyn till kundens och mäklarens förväntningar är därmed direkt avgörande för framgång. 

Din profil

Du har omfattande erfarenhet av företagsförsäkring inom egendom, ansvar, motorflottor, entreprenad, internationella program, återförsäkring eller captive, företrädesvis inom en likartad roll på ett försäkringsbolag eller hos en försäkringsförmedlare.

Eftersom Broker Sales enbart hanterar mäklad affär ser vi det som meriterande att du har ett stort och aktivt kontaktnät inom mäklarbranschen samt har en god relation med Trygg-Hansas prioriterade mäklarhus. Du har troligen även erfarenhet av arbete i internationella nätverk.

Vidare har du en gedigen erfarenhet av strategisk tjänsteförsäljning till storkund samt en god förmåga att omsätta dina relationer till lönsamma affärer med dokumenterat goda resultat. Du är en omvittnat skicklig förhandlare samt har erfarenhet av affärsutveckling. Vi ser det som meriterande med erfarenhet inom projektledning och att skapa fungerande kundteam.
Du har en omvittnat god förmåga att strukturera, planera och prioritera. Vidare är du en stark relationsbyggare med förmåga att verka både inom ledningsgrupper och gentemot enskilda mäklare och specialistfunktioner. Det är därmed viktigt att du arbetar självständigt samtidigt som du fungerar väl i olika gruppkonstellationer.

Som person är du resultatorienterad och handlingskraftig och du har ett starkt driv där du trivs med och triggas av att arbeta med mål och uppföljning. Du är ansvarstagande, förtroendeingivande och prestigelös samt brinner för affärer och har en förmåga att entusiasmera andra.
Du har god kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt, samt har goda kunskaper i affärsengelska.


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)