Inaktiv platsannons

Vi söker produktionstekniker till Vattenfall sommarjobb 2019! i Åsele

Om tjänsten

Vill du kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet inom vattenkraft?
Nu söker vi en Produktionstekniker till sommarjobb på Vattenfall vattenkraft med placering i Åsele. Arbetet kommer att pågå under perioden juni - augusti.
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling samt utveckling inom elkraft. Du som söker ska ha genomgått gymnasial utbildning eller högskoleutbildning.
Som ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar är vi hela tiden på jakt efter drivna montörer, både erfarna och blivande. Våra kunder finns inom eldistribution, energi, industri, infrastruktur, fastighet och entreprenad. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll.
Arbetsuppgifter:
Arbetet kommer bland annat att innebära: Rond, Periodiska jobb, felavhjälpning.
Vi söker dig som:
Som avslutat dina gymnasiestudier eller högskolestudier inom drift och elkraft / vattenkraftstekniker. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från vattenkraft och lokalkännedom i berörda anläggningar samt innehar körkort.
Placeringsort :Åsele

Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 25 februari, 2019.

Publicerad den

20-04-2019

Extra information

Ort
Åsele
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Åsele | Västerbottens län | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis