Inaktiv platsannons

Mätvärdesoperatör mätinsamling i Luleå

Om tjänsten

Studerar du och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet? Nu söker vi en mätvärdesoperatör till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Luleå! Arbetet kommer att pågå någon gång mellan juni - september.

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
 
Arbetsuppgifter:
- Samla in mätvärden samt validera och korrigera felaktiga mätvärden
- Skapa ärenden för felavhjälpning av mätare och infra
- Säkerställa att mätdata och information om mätare är uppdaterad och korrekt i våra system
 
Arbetsuppgifterna kommer att anpassas efter din utbildning.
 
Vi söker dig som:
Studerar lämplig utbildning på gymnasium eller högskola/universitet, gärna inom områdena el och IT. Du har god vana av att arbeta i olika IT-system och i excel. Meriterande är kunskaper inom el samt mätinsamling och mätvärdeshantering. Vidare känner du dig säker i tal och skrift både på svenska och engelska.

Som person har du en god förmåga att samarbeta med andra likväl som självständigt. Du visar mognad genom ditt driv och ditt stora ansvar för ditt arbete. Strukturerad och flexibel är ord som beskriver dig.

Du vill arbeta hos oss minst 8 veckor i sommar, men gärna mer!
 
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 25 februari 2019. Du är välkommen att använda en egen CV-mall eller den exempelmall som finns på vår hemsida.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)