Inaktiv platsannons

Dokumentationstekniker i Solna

Om tjänsten

Studerar du en eftergymnasial utbildning och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet? Nu söker vi en dokumentationstekniker till Vattenfall Eldistribution, med placering i Solna! Arbetet kommer att pågå under perioden juni - augusti.

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att fungera som ett stöd för rätt hantering av dokument inom bolaget, registrera fysiska och digitala inkommande handlingar i SAP DMS, ta emot post och delegera till rätt mottagare, samt arbeta med arkivvård.

Vi söker dig som:
Studerar på högskola/universitet och har goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Du visar på mognad genom högt ansvarstagande, samt värdesätter kvalitét på det du levererar. Vidare har du lätt för att kommunicera och interagera med olika sorters människor och visar på en hög serviceförmåga.

Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 25 februari 2019. Du är välkommen att använda en egen CV-mall eller den exempelmall som finns på vår hemsida.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)