Inaktiv platsannons

Ta chansen att arbeta med Mätinsamling i sommar! i Luleå

Om tjänsten

Studerar du och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet? Nu söker vi en person som vill arbeta med mätinsamling hos Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Luleå! Arbetet kommer att pågå perioden juni t.o.m. augusti.

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
 
Arbetsuppgifter:
- Identifiera mätare som inte kommunicerar med insamlingssystemet
- Analysera felorsak till utebliven kommunikation
- Analysera misstänkta felaktiga värden
- Vidta åtgärd, exempelvis skicka arbetsorder till fältarbete
- Hantera perioder utan mätdata
- Samt andra i gruppen förekommande uppgifter

Vi söker dig som:

Studerar lämplig utbildning på gymnasienivå eller högskola/universitet, gärna inom områdena el, teknik eller miljö. Du har en teknisk bakgrund, ett IT-intresse och är van vid arbete med datorer. Du är också intresserad av el, teknik och miljö.

Som person har du en god förmåga att samarbeta med andra och är initiativtagande. Du visar mognad genom att ta stort ansvar för ditt arbete och tycker det är viktigt med kvalitet. En stor portion engagemang och positiv attityd är viktigt för att passa in i gruppen.
 
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 25 februari 2019. Du är välkommen att använda en egen CV-mall eller den exempelmall som finns på vår hemsida.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)