Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Jokkmokk

Om tjänsten

Är du gymnasiestuderande och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet? Nu söker vi flera kundrådgivare till Vattenfall Eldistribution, med placering i Jokkmokk! Arbetet kommer att pågå under perioden 2019-05-20 till 2019-08-30 med reservation för vissa förändringar.

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.

Arbetsuppgifter:
I vår verksamhet får du erfarenhet av kundservice samt systemkännedom då vi använder oss av flera system. Service till våra elnätskunder sker både via telefon och mail med det ständiga målet att ha nöjda kunder! Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att registrera in- och utflytt av kunder i sina bostäder gällande el, ge kunder svar på förbrukningsfrågor, ge rådgivning, felanmälan m.m.

Hos oss kommer du arbeta i ett stort team där samarbete är viktigt. I teamet behövs stöttning även i framtiden för att klara av frånvaro och semesterperioder. Se detta som en chans att visa framfötterna!

Vi söker dig som:
Studerar på gymnasiet och har ett stort teknikintresse. Erfarenheter av att ge god service samt hantera datasystem av olika slag är meriterande.

Som person har du lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Alla språk du kan är meriterande! Vidare är du ordningsam, noggrann och plikttrogen. Det är viktigt att du tar ansvar och är beredd på att bemöta kund i telefon med en öppen och positiv inställning.
 
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 25 februari 2019. Du är välkommen att använda en egen CV-mall eller den exempelmall som finns på vår hemsida.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jokkmokk
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jokkmokk | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)