Inaktiv platsannons

Enheten Härd och bränsleteknik söker feriearbetare i Göteborg

Om tjänsten

Nu söker vi en feriearbetare till enheten Härd och bränsleteknik på Ringhals kärnkraftverk. Arbetet kommer att pågå under perioden juni – augusti. Enhetens huvudsakliga uppgift är att handlägga och hantera frågor, ärenden och uppgifter gällande härd, bränsle och styrstavar för samtliga block på Ringhals. Inom enheten återfinns även Ringhals Safeguardsfunktion.

Arbetsuppgifter:

Som sommarjobbare på Härd och bränsle kommer du att få hjälpa enhetens medarbetare att ta fram skript och kalkylark som underlättar det dagliga arbetet. Du kommer även att förbättra användarvänligheten i de skript och kalkylark som används idag. Det kan röra sig om allt från automatiserad insamling av indata till våra beräkningsprogram, till inspektionsprogram för bränsle och styrstavar.
 
Arbetet handlar om att sätta sig in i våra arbetsmetoder och att ta fram verktyg för avdelningens arbete. Arbetet kan både vara intressant för blivande fysiker som vill få en inblick i hur det är att arbeta som fysiker på ett kärnkraftverk och för blivande it-ingenjörer som är intresserade av att omsätta sina programmeringsfärdigheter i praktiskt arbete.
 

Vi söker dig som:

Studerar på högskola/universitet. För arbetsuppgifterna krävs att du är duktig på Excel och van att läsa och skriva enklare script i Python.

Som person är du nyfiken, social och duktig på att kommunicera. Du är även duktig på att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och hitta utrymmen för förbättringar. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom industri men det är inget krav.

Placeringsort: Ringhals

Ansökan:

Skicka in CV och personligt brev senast 25 februari, 2019.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Martin Davidsson, martin.davidsson@vattenfall.com

För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss:

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kärnkraftverk. De fyra kärnkraftreaktorerna står för en femtedel av Sveriges elproduktion. Det motsvarar elbehovet under ett år för sex städer av Göteborgs storlek. Ringhals har drygt 1 600 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)