Inaktiv platsannons

Head of Grid Constructions & Operations i Solna

 Head of Grid Constructions and Operations - BU Heat... Dina ansvarsområden som Head of Grid Constructions and Operations Som ansvarig för fjärrvärmedistributionen i nio kommuner ansvarar du och ditt team på 60 personer för...

Om tjänsten

 Head of Grid Constructions and Operations - BU Heat Sweden


Dina ansvarsområden som Head of Grid Constructions and Operations
Som ansvarig för fjärrvärmedistributionen i nio kommuner ansvarar du och ditt team på 60 personer för utveckling och förvaltning av anläggningar i mångmiljardklassen. Du kommer att vara med att leda utvecklingen av värmeverksamheten in i framtiden i en kundnära miljö.

 
Nyttan av att utveckla och införa nya digitala lösningar i värmeaffären baserade på kunddata är stor och vi söker därför dig som vill driva en digitala transformation av vår verksamhet. Rollen kräver samarbete med många intressenter både internt och externt så dina personliga egenskaper blir viktiga för att lyckas i rollen.
 
 
Vi söker dig
Som har chefserfarenhet från liknande verksamhet inom energisektorn eller motsvarande.  Du har erfarenhet av arbete med stora anläggningstillgångar och har ett sinne för affärer. Du trivs med att arbeta med att utveckla verksamhet i en kundnära miljö och har erfarenhet av digitalisering. Då den tekniska utvecklingen har stora likheter med den som pågår inom eldistribution är erfarenhet av arbete med den digitala transformationen av eldistribution meriterande.

Krav är relevant högskoleutbildning och flerårig dokumenterat ledarskapserfarenhet. Du ska ha erfarenhet från verksamhet med stora anläggningstillgångar och ha jobbat med digitaliserings frågor och utveckling av det.

Viktigt att du trivs i en ledande roll och med det ansvaret som den medför och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet och är inte rädd för att fatta beslut. Du behöver vara resultatorienterad, utåtriktad , ha känsla för affärer samt duktig på att samarbeta. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är krav.

Placeringsort: Solna eller Uppsala


Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi ett omväxlande arbete med många kontaktytor. Du kommer att ingå i ett engagerat och motiverat team som står inför spännande utmaningar med nya byggtekniker, digitalisering och en expansiv marknad.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)