Inaktiv platsannons

Administratör i Trollhättan

Om tjänsten

Är du studerande och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet? Nu söker vi en administratör till Vattenfall Eldistribution AB, med placering i Trollhättan. Arbetet kommer att pågå under perioden juni – augusti.

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.

Ta chansen att knyta värdefulla kontakter inom olika avdelningar på Vattenfall Eldistribution!
 
Arbetsuppgifter:
Administrera upprättandet av kundkort. Uppgifterna finns idag i excel och ska fördelas ut på varje enskild kund i ett kundkort.
 
Vi söker dig som:
Studerar på högskola/universitet eller gymnasiet. Du har en vana av att använda Officepaketet.
 
Som person tycker du om struktur och ordning. Du har lätt för att ta till dig kunskap och snabbt sätta dig in i arbetsuppgifter för att därefter arbeta självständigt. Har du arbetat med kontorsarbete tidigare är det meriterande. Vidare ska du kunna uttrycka dig väl i svenska, i både tal och skrift.
 
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 25 februari 2019. Du är välkommen att använda en egen CV-mall eller den exempelmall som finns på vår hemsida.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trollhättan | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)