Inaktiv platsannons

Betonmast söker sommarjobbare i Stockholm

Är du student och läser med inriktning mot bygg? Då kan du bli en av våra sommarjobbare! Betonmast är en av Sveriges mest snabbväxande byggentreprenörer med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi bygger bostäder och kommersiella projekt för våra kunder som är både privata och offentliga. Vi har specialistkompetens och driver projekt i såväl total- som utförandeentreprenad. Våra ledord är driv, samarbete, projekt, lönsamhet och stolthet.

Arbetsbeskrivning:

Vi erbjuder totalt sju sommarjobb fördelade på våra projekt runt om i landet. Ett sommarjobb är placerat i Kungsängen norr om Stockholm, två i Linköping, ett i Göteborg, ett i Kungsbacka och två i Malmö. Sommarjobben pågår under sammanlagt sju veckor fördelade på två perioder. Period ett löper från 10 juni till 5 juli och period två 5 till 23 augusti. I juli tänker vi att det är skönt att vara ledig!

Vår absoluta ambition är att ge dig en lärorik och intressant upplevelse. Vi startar upp i Göteborg de två första dagarna genom att samlas på vårt huvudkontor. Vi ska prata om bolaget, vår företagskultur, vi vill visa vårt ledningssystem och vi ska givetvis prata om hur det är att arbeta i våra projekt. Ni kommer också att få träffa några av våra fantastiska medarbetare som delger vad som är viktigt i deras olika roller.

Efter två dagars intro kör vi igång på riktigt. På med varselkläder och hjälm, det är dags att kliva innanför grindarna på ditt projekt! Vi lovar att du kommer få en makalös upplevelse. Tänk dig att ta rygg på en arbetsledare och vara med mitt i händelsernas centrum. Leveranser tas emot, aktiviteter koordineras, kranarna lyfter material mot skyn och 3-d modeller skapas, uppdateras och samordnas. Dessutom ska planen, den alltid lika viktiga planen, följas. Och under hela byggtiden har vi på Betonmast ansvar för att våra värderingar präglar allas beteenden och viktigast av allt, att alla ska komma tryggt hem. Vi ska ha noll arbetsplatsolyckor.

Den andra perioden i sommarjobbet kan utformas lite olika beroende på vilket projekt du arbetar i och vad du själv har för studieinriktning och ambitioner. Vill du veta mer om inköp i projekt? Då kanske du går parallellt med en av våra Entreprenadingenjörer. Är det i stället arbetsmiljön du är intresserad av kanske du arbetar mer riktat mot det området.

Fredag den 23 augusti avslutar vi i Göteborg på samma sätt som vi startade, tillsammans. Vi summerar upplevelser och lärdomar samtidigt som vi också vill få din feedback på vad vi kan göra bättre.

För att trivas hos oss på Betonmast måste du visa engagemang och handlingskraft. Du måste också vara prestigelös men samtidigt resultatorienterad - vi är tydliga med att lönsamhet är viktigt för oss. För oss är det också grundläggande att vi är "tätt på" vilket bl a innebär att vi är nära våra kunder, våra UE och det som händer i våra projekt. Tilltalas du av dessa egenskaper har du bra förutsättningar att trivas hos oss.

För att bli antagen till något av våra sommarjobb krävs att du läser ditt andra till femte år på universitet/högskola med inriktning mot samhällsbyggnad. Du behöver inte ha erfarenhet från byggbranschen men givetvis ett brinnande intresse för byggande.

Vad vi erbjuder

  • En makalös upplevelse
  • Att få vara med mitt i händelsernas centrum i våra projektet
  • Möjlighet till valbar inriktning beroende på projekt och dina egna ambitioner

Vad vi ber om:

  • Högskole-/Universitetsexamen
  • Du läser med inriktning mot samhällsbyggnad
  • Du läser ditt andra till femte år

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Lockas du av ovan? Sök! Kom ihåg att ange vilken ort du vill sommarjobba på. Senast den 21 februari behöver vi din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
40 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Löneindikation
Mellan 15,000SEK och 19,000SEK Lön
Ansvarig för
Projektjobb
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Svenska

Stockholm | Stockholms län | Produktion / Industri | Sommarjobb | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis