Inaktiv platsannons

Junior Nätverkstekniker i Stockholm

Om tjänsten

Junior Nätverkstekniker Om jobbet

Vi på ÅF söker dig som är i början av din karriär inom Nätverksteknik. Vi söker dig som är nyexaminerad från högskolan eller planerar att ta examen i vinter. Vi söker även dig som har några års arbetslivserfarenhet och nu vill ta nästa steg i karriären.

I denna tjänst kommer du ingå i ett team och få den stöttning som krävs för att utvecklas till en självständig nätverkstekniker. En perfekt möjlighet för dig som är i början av din karriär att få värdefull erfarenhet inom nätverksteknik i en roll där du kan växa långsiktigt hos oss.

Arbetsuppgifterna består av migrering och nätdesign. Vi hjälper våra kunder att migrera, uppgradera och konfigurera routrar, switchar och annan aktiv utrustning, samt frågor kring nätverksdesign, test, installation, felsökning och konfiguration inom komplexa nätverk. Uppdragsgivarna är tillverkare av nätverksutrustning, operatörer och stora företag med egen infrastruktur.

Vem är du?

För att lyckas i konsultrollen är dina personliga egenskaper viktiga. Du ska ha en bra balans mellan affärsmässig, teknisk, administrativ och social kompetens. Vi tror också att du är prestigelös och starkt vill bidra till ÅF:s fortsatta framgång.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom data och telekommunikation och som vill jobba med migrering, konfigurering och implementation av hårdvara och mjukvara i nätverk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande områden: - OSPF, IS-IS, BGP, MPLS, VPN och Avancerad L2 switching.

Meriterande kunskaper: - Erfarenhet från enterprisenät och operatörsnät. - Brandväggar, IDS/IDP (Cisco ASA, Juniper eller Checkpoint) - Certifieringar såsom CCNA, CCNP och CCIE eller motsvarande inom Juniper, Huawei och Alcatel.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)