Inaktiv platsannons

Butikschefstrainee 2019 i Stockholm

Om tjänsten

Är du redo att växa in i en ledarroll? Axfoods årliga butikschefstraineeprogram vänder sig till dig som vill utvecklas som person och ledare. Det långsiktiga målet är att du inom några år efter avslutat program ska kunna ta klivet mot större utmaningar och bli butikschef på någon av våra kedjor.
Programmet är öppet för medarbetare på Willys, Willys Hemma, Hemköp, Axfood Snabbgross och Eurocash.

Bli en av oss

Under programmet lär du dig mer om butiksarbete och ledarskap och du får en unik möjlighet att växa både personligt och professionellt. Vi söker dig som vill ta ett större ansvar och har som mål och ambition att utvecklas som ledare i butik inom några år.

Det här får du göra

På Butikschefstraineeprogrammet får du utbildning i både ledarskap och butiksarbete. Du varvar utbildning med praktiska övningar, studiebesök och projektarbeten och får ett brett nätverk inom hela koncernen. Målet är att du inom några år efter avslutat program ska kunna axla en roll som butikschef.
Programstart: september 2019

Omfattning: Programmet löper under nio månader på 50 procent, dvs. cirka två veckor i månaden. Du behåller din ordinarie tjänst på 50 procent och arbetar resterande två veckor i månaden i din butik. Programmet har juluppehåll.

Innehåll: Utbildningarna som du deltar i bygger upp ditt ledarskap i linje med Axfoods ledarfilosofi. Exempel på utbildningar som ingår är kärnvärden, ledarskap, coaching, feedback, presentationsteknik, rekrytering, butiksekonomi, personalplanering, arbetsrätt och arbetsmiljö.

Det här förväntar vi oss

Du som är vår nästa Butikschefstrainee har förmågan att skapa delaktighet och främja samarbete i arbetsgruppen. Du sätter upp mål och arbetar strukturerad för att uppnå dem. Du kommunicerar tydligt kring prioriteringar, arbetssätt och uppsatta mål. Samtidigt har du ett genuint intresse för vår affär och agerar hela tiden med kunden i åtanke. Du låter Axfoods kärnvärden vägleda dig i vardagen och agerar utifrån dem i dina relationer med kollegor och kunder.

Vi söker dig som:
- Har arbetsledande eller ledarerfarenhet från Butik (till exempel: arbetsledare, Teamchef, Stf BC, avdelningsansvarig Snabbgross, e-handelskoordinator, frukt- och gröntansvarig, förbutiksansvarig eller delikatessansvarig på Hemköp

- Har en tillsvidareanställning på Willys, Willys Hemma, Axfood Snabbgross, Hemköp eller en handlarägd Hemköpsbutik

- Har minst fyra års arbetslivserfarenhet, varav minst 2 års erfarenhet av arbete i butik

- Kan arbeta minst 35 timmar i veckan under BCT-programmet

- Har som mål att bli Butikschef

För att Butikschefstraineeprogrammet ska vara ett steg framåt i din utveckling får du som söker inte ha deltagit i merparten av Axfoodakademiens utbildningar.

Publicerad den

20-06-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis