Inaktiv platsannons

Butikssäljare Bageri Stora Coop Falun

Om tjänsten

Vi söker dig som vill ingå i vårt team och vara med och utveckla vårt butiksbageri! Du brinner för kundbemötande och försäljning, har en positiv inställning samt en god problemlösningsförmåga. Vidare trivs du med ett högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter.

Stora Coop Falun skall vara det självklara valet för alla kunder som vill köpa gott bröd och goda bakverk! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att stötta upp våra bagare med diverse bageriuppgifter.

Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och självklart är du driven och positiv som person.

Vi ser att det som ett krav att du har erfarenhet av restaurang/café sedan tidigare. Har du erfarenhet av bageri är detta extra meriterande.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 50% under våren och 100% över sommaren med chans till förlängning. Tillträde snarast eller enligt ök. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Falun | Detaljhandel | Deltidsjobb