Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare 60% i Eskilstuna

Hos oss får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Om tjänsten

Vi söker nu en driven och serviceinriktad Kassa/Servicemedarbetare till MediaMarkt Eskilstuna
 
Arbetsbeskrivning
I rollen som Kassa/Servicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och servicedesk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan och hantera serviceärenden kommer du att sälja försäkringar, servicetjänster och tillämpa övrig merförsäljning. Denna roll samarbetar tätt med avdelningsteamet samt övrig butikspersonal. Det dagliga arbetet i kassan och informationen innebär att du tar emot kunder i informationen och hjälper de vidare, registrerar försäljning av hemelektronikvaror i våra kassaterminaler och hanterar merförsäljning av tillbehör, tjänster & försäkringar. I vår servicedesk arbetar du med att ta emot och hantera reklamationer, serviceärenden och varubyten samt är behjälplig vid felsökning av skadade/trasiga produkter. Du registrerar och följer upp serviceärenden i vårt datasystem, gör reservdelsbeställningar och för daglig kontakt med leverantörer och servicepartners gällande våra reklamationer och serviceärenden.
Tjänsten är på deltid 60% och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är planerad omgående eller enligt överenskommelse med hänsyn till ev. uppsägningstid.
 
Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du är utpräglat vänlig och är serviceinriktad, noggrann och snabb. Vi tror att du är van vid att arbeta i högt tempo under stressiga förhållanden och är inställd på att även arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt och avslappnat sätt att bemöta människor samt är pålitlig och förtroendeingivande. Har du erfarenhet från ovan nämnda uppgifter är detta starkt meriterande men vi söker även dig som vill lära dig den del av arbetet du eventuellt ej tidigare har erfarenhet från. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.
 
Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Kassa/Servicemedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)