Inaktiv platsannons

Fordonstekniker sökes omgående till Nettobilar Örebro

Om tjänsten

Är bilar ditt stora intresse i livet, ja din passion helt enkelt? Är du noggrann, effektiv och trivs med att arbeta med duktiga kollegor – i så fall kommer du att trivas hos oss! Som fordonstekniker får du arbeta med allt ifrån enklare service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer.

Eftersom arbetsuppgifterna är varierande ser vi också att du är bred i din kunskap. Du ska vara självgående i ditt arbete och ha en god förståelse för hur rutiner och arbetsuppgifterna bör utföras i en verkstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning och har erfarenhet som bilmekaniker, fordonstekniker, servicetekniker eller liknande.

Som person bör du vara:

· Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad

· Ordningssinne

· God datorvana

· Fordonsteknisk utbildning

· Kunskaper i engelska

· B-körkort

Du har även ett tekniskt kunnande och ett stort bilintresse. Du är själv van vid att söka information och kunna utföra arbete på en bil självständigt. Utöver ditt teknikintresse förstår du vikten av en god kundrelation och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till jobb, tar egna initiativ och eget ansvar.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.


Personuppgiftshantering
Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)