Inaktiv platsannons

Configuration Manager i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Inom den relativt nya sektionen Development Services, som är en del av Group ICT – R&D Management, arbetar såväl egen personal som konsulter med systemutveckling inom hela IT-området. Vi supportar Saabs alla IT enheter med denna tjänst. Sektionen har idag drygt 30 medarbetare, till största delen konsulter. Vi både utvecklar Saabapplikationer och anpassar kommersiella applikationer. Inom sektionen jobbar vi nu för att sätta ett agilt arbetssätt både för oss själva men även för att få med andra delar av Saab IT på den agila resan. I dagsläget fokuserar vi till största delen på utveckling i C# och Java.

Vi ser nu att vi har ett behov av att få in en Configuration Manager till denna sektion då vi har ett stort antal olika applikationer att utveckla, vidareutveckla och anpassa.

Din framtida utmaning

Som Configuration Manager (CM) får du ansvaret att säkra CM-hanteringen för våra applikationer. Några av en CMs arbetsuppgifter är:

  • CM för projektaktiviteter och SW revisionshantering
  • Ta fram och underhålla produktstrukturer
  • Stödja vår utveckling och testverksamhet ur ett CM -perspektiv
  • Ändringshantering via CCB och följa upp att ändringarna implementeras
  • Utbilda och supportera inom Configuration Management
Den du är idag

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av Configuration Management och som vill få möjligheten att bygga upp CM-hanteringen i vårt team.

För att lyckas i rollen krävs att du har relevant erfarenhet och utbildning inom CMhantering, en analytisk förmåga, har ett sinne för ordning och reda och goda kommunikationsegenskaper. Eftersom att vi tillhör en bransch som ständigt är i rörelse krävs att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och teknik. Du är en person som ser möjligheterna i förändringar och är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Vi strävar ständigt mot att förbättra oss och effektivisera vårt eget arbetssätt så nya erfarenheter är alltid välkomna.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning av myndighet.

I den här rekryteringen sker urvalet löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök redan idag!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)