Inaktiv platsannons

Driftsättare av IP- och teletransmissionsutrustning i Arboga

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Sektionen Communications Support erbjuder och levererar bland annat fasta och mobila infrastrukturlösningar för kommunikation till kunder som har höga krav på funktion och säkerhet samtidigt som systemen ska tåla tuffa miljöer. Vi är idag ca 60 medarbetare med roller som bland annat projektledare, projektör, logistiker, projektadministratör, installatör och driftsättare.

Din framtida utmaning

Du som söker ett omväxlande arbete och kan tänka dig att driftsätta installerade system runt om i Sverige -  då har vi arbetet för dig!
Du kommer att driftsätta inom olika IP- och teletransmissionstekniker, bland annat radiolänk, radio, fiber och Ethernet på teleanläggningar tillhörande försvarsmakten och andra myndigheter.
Vi erbjuder ett fritt, omväxlande och kreativt arbete. Som driftsättare är du en del av ett team som utgår från Arboga.

Arbetet innebär frihet under eget ansvar, arbeta utomhus såväl som inomhus, varierande uppgifter och vitt skilda platser

Den du är idag

Du har ett starkt teknikintresse och vill utvecklas i ditt arbete. Det är viktigt att du har möjlighet att resa i jobbet eftersom tjänsten mestadels utgörs av arbete på annan ort. Detta innebär ca 4 dagar/vecka ute på anläggning runt om i Sverige. Erfarenheter av  IP-  och teletransmission är starkt meriterande eftersom detta är centralt för alla våra uppdrag.

Som person är du van att driva det egna arbetet och du uppskattar frihet under ansvar. En god samarbetsförmåga är central eftersom du jobbar nära tillsammans med montörer och projektörer när du är ute på uppdrag. Därutöver har du en god planeringsförmåga men kan hantera plötsliga och oförutsedda händelser på ett konstruktivt sätt.

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Urval och intervjuer sker löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arboga
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arboga | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)