Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till huvudkontoret Stockholm

Om tjänsten

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en Ekonimiassistent.

Har du erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och har god förståelse för redovisning? Vi söker nu en ekonomiassistent till Systembolaget och avdelningen för leverantörsreskontra. Låter detta intressant så ansök redan idag!

Om rollen

Som ekonomiassistent på Reskontran för omkostnadsfakturor ansvarar du för hanteringen av inkommande leverantörsfakturor. Gruppen består av 15 personer varav 3 arbetar med omkostnadsfakturor, kundfakturor, verifikatregistrering och kontoavstämningar. Tjänsten innefattar leverantörsfakturor och incidenter samt vara back up för övriga arbetsuppgifter. Support internt och externt är en självklar del av det dagliga arbetet.

  • Registrera leverantörsfakturor
  • Uppläggning av leverantörer
  • Göra löpande arbete med månads- delårs- och årsbokslut, t ex reserveringar och kontoavstämningar
  • Incidenthantering
  • Bistå både interna och externa parter med god service
  • Behjälplig med övriga arbetsuppgifter på reskontra

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta på Systembolagets huvudkontor centralt i Stockholm beläget vid Kungsträdgården. Tillsammans med dina kollegor rapporterar du till gruppchefen för reskontrafunktionen. Systembolaget arbetar i IFS, Readsoft och Service Now. Basware är i dagsläget vårt fakturahanteringssystem men kommer i vår att ersättas av Palette.

Tjänsten är på heltid vilket innebär 38,75 timmar/vecka med viss möjlighet till flex. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

Om dig

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av leverantörsreskontraarbete, gärna i Palette. Du har också arbetat med bokföring och kontoavstämningar inom området och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och nya affärssystem. Du har grundläggande ekonomiutbildning eller likvärdigt. Att du är serviceinriktad och sätter kunden i fokus är en självklarhet. Du är prestigelös, har god självinsikt och ser vikten av att bidra till en bra arbetsmiljö. Du är engagerad och bra på att kommunicera både i tal och skrift. Du ser möjligheter och tycker om att driva förbättringsprocesser framåt. Du skapar goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb