Inaktiv platsannons

Leveransuppföljare i Linköping

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Leveransuppföljare. Vi vill ha din ansökan senast den 22 februari.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla.

Arbetsuppgifter

Gillar du också att få det du beställt? Hjälp oss att få tågen att rulla i tid och säkert, och bli vår nästa leveransuppföljare.

Som leveransuppföljare på järnväg är din viktigaste uppgift att, tillsammans med projektteamet, säkerställa att Trafikverket får vad vi beställer. Detta kommer bidra till ett tillgängligt och robust järnvägssystem.

Du kommer i huvudsak att bedriva arbetet utifrån något av teknikområdena el, signal eller bana. Över tid kommer vi att utbilda och lära upp dig så att du kan arbeta inom samtliga tre teknikområden. Leveransuppföljning gör vi framförallt ute i vår järnvägsanläggning men även till viss del på kontoret med stöd av tekniska och administrativa system. Tjänsten innebär att du kommer att följa upp och arbeta utefter teknisk säkerstyrning. Du utgår från Trafikverkets kontor i Linköping.

I ditt arbete kommer du att stödja och samarbeta med både projektledare och underhållsingenjören inom Underhåll. Du ingår i projektstödsenheten som stödjer våra underhållsprojekt med teknisk kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning teknik eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har intresse för teknik och har goda kunskaper inom MS Office-paketet
  • har körkort för personbil och har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift


Det är meriterande om du

  • har erfarenhet från underhåll av järnvägsanläggningar
  • har aktuell och relevant arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschen eller processindustrin


Som person har du god förmåga att planera och strukturera. Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt. Du har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du har även god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Utöver detta är du initiativtagande och ser självständigt vad som behöver göras och agerar därefter.

Övrig information

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. För att utföra arbete i spårområde krävs bland annat god syn och normalt färgseende, därav blir det aktuellt att genomgå hälsoundersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Ansök via knappen "Sök tjänsten här" nedan. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-02-22

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Linköping
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis