Inaktiv platsannons

Kundtjänsthandläggare Förarprov i Malmö

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Kundtjänsthandläggare Förarprov. Vi vill ha din ansökan senast den 17 februari.

Vill du arbeta som kundtjänsthandläggare/provförrättare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vårt mål är trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. På Förarprov möter vi ett stort antal kunder varje dag. Vi ser olikheter hos både medarbetare och kunder som en styrka och hos oss är utveckling en självklarhet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 500 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.

Arbetsuppgifter

Är du serviceinriktad och tycker om att möta nya människor? Då kanske det här är jobbet för dig!

Till Förarprovskontoret i Malmö söker vi nu en kundtjänsthandläggare/provförrättare.I ditt dagliga arbete kommer du att möta många olika kunder på deras väg till nya körkortsbehörigheter. Din arbetsuppgift som Kundtjänsthandläggare/provförrättare innefattar i huvudsak att förrätta kunskapsprov, både i grupp, individuella prov men även tillsammans med tolk. Du administrerar fotografering i samband med prov och förnyelse av körkort. Utöver detta ingår receptionsarbete och allmänna kontorsgöromål. Bemötande och tydlig information är viktiga delar i ditt arbete för att våra kunder alltid ska få de bästa förutsättningarna för att visa sina kunskaper.

Du arbetar enligt fastlagt schema och arbetet innebära resor i viss utsträckning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning
  • har goda kunskaper i Officepaketet
  • är minst 23 år, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov
  • har körkort för personbil
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Det är meriterande om du

  • har tidigare erfarenhet av arbete i reception eller kundtjänst
  • har erfarenhet från administrativa dataprogram och system
  • behärskar fler språk än svenska och engelska

Som person har du ett starkt kundfokus och arbetar för att hitta lösningar som passar både kund och organisation. Du förstår kundens behov och utvärderar beslut utifrån hur kunden kommer att påverkas. Du är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du har god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.

Övrig information

I rekryteringsprocessen görs ett första urval under v 8-9.  Intervjuer är planerade att genomföras från och med v 9.

Tester kan förekomma som en del i denna rekryteringsprocess.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-02-17

Publicerad den

26-07-2019

Extra information

Ort
Malmö
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis