Inaktiv platsannons

Tekniker Belysning, Västerås - Vattenfall Services

Om tjänsten

Vill du arbeta i en varierande vardag där du jobbar ute med montage på olika drift och underhållsavtal, eller hanterar olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning? Sök då till oss!

Nu söker vi en tekniker inom belysning!

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Din roll som tekniker

Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder, vår arbetsuppgift är att bygga och underhålla belysningsanläggningar mot industrier och kommuner. Vi arbetar med gatubelysning, motionsspår, vägföreningar, bostadsrättsföreningar och dekorativ ljussättning. Vårt arbetssätt är fritt och självständigt. Därför söker vi dig som är beredd att ta stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter, då du i rollen som tekniker ofta blir vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.

Arbetet består av en varierande vardag där du jobbar ute med montage på olika drift och underhållsavtal, eller hanterar olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning. Du kommer att få en personlig introduktionsplan för att förbereda dig för att arbeta med alla typer av servicetjänster för drift och underhåll av belysningsanläggningar samt nybyggnation. Kunderna finns i hela länet vilket kan innebära resor och i förekommande fall övernattningar. Arbetet sker främst i utomhusmiljöer.

Dina kvalifikationer som tekniker

I grunden har du en el-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning tidigare. Även markentreprenader är meriterande.

B-körkort krävs, C-körkort och utbildningar för säkerhet på väg och ESA är meriterande.

För att trivas med oss behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Vi ser gärna att du är utåtriktad då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet. I den här rollen är det även viktigt med datorvana och du behöver kunna tala och skriva på svenska.

Stationeringsort: Västerås. Hemstationering kan förekomma anpassat till individ och bostadsort.

Frågor

Rekryterande chef Anders Heljestrand, tfn, 073-087 67 61. Rekryterare Sarah Lashari, sarah.lashari@vattenfall.com

Välkommen med din ansökan senast den 11 mars 2019 via Vattenfall.se/jobb. Urval sker löpande och tjänsten kan komma till att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Fackliga representanter

Anders Sundqvist Unionen, Torbjörn Mårtensson SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Stefan Lahti Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Tekniker, elektriker, belysning

Publicerad den

20-04-2019

Extra information

Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Västermanlands län | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis