Inaktiv platsannons

Utvecklare MicroStrategy BI i Stockholm

Om tjänsten

Axfood är företaget där vi tillsammans skapar inspirerande och tydliga matkoncept i både egenägd och handlarägd regi. Vi söker nu en erfaren utvecklare som vill vara med och utveckla Axfoods visualiseringslösningar. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Dagligvaruhandeln är inne i en transformation som gör den till en av de mest spännande branscherna just nu. Axfoods digitaliseringsresa innebär allt mer datadrivna beslut.

Är du övertygad om att data som genereras av miljontals kunder varje dag kan förändra en verksamhet i grunden och vill du få en möjlighet att kombinera din förmåga att strukturera och visualisera data med ditt intresse för affärens informationsbehov. Är du nyfiken, vill dela med dig av dina erfarenheter och gillar utmaningar tillsammans med andra. Då vill vi ha med dig på resan!

Bli en av oss

Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I detta ingår att arbeta med alla IT-relaterade frågor från daglig drift till mångåriga IT-strategier. På Axfood IT arbetar vi mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens. Vi har idag en spännande IT-position med våra kärnprocesser implementerade i SAP för ekonomi-, varuförsörjning- och logistikprocesser

Som MicroStrategy BI utvecklare inom avdelningen BI och Affärsanalys är du en nyckelspelare i utvecklingen och förvaltningen av Axfoods BI-lösningar. MicroStrategy används mycket aktivt av Axfoods butikskedjor, grossister och centrala inköpsorganisation och utvecklingsönskemålen är många. Vi behöver nu förstärka vår kompetens inför framtida spännande utmaningar.

Det här får du göra

I rollen som MicroStrategy BI Utvecklare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att säkerställa att framtagen design och arkitektur ger ett förvaltningsbart- och driftsäkert resultat tillsammans med övriga roller inom BI. Du kommer arbeta med att förstå verksamhetens behov och krav inom BI-området. Vidare ansvarar du för att kvalitetssäkra framtagna visualiseringar (rapporter, dashboards etc) samt kommunicera lösningsmodeller och överföra kompetens till övriga utvecklare.

Som utvecklare förväntas du vidare delta i utvecklingen av lösningar med vårt EDW och SAP BW. Dessutom får du chans att vara med i vidareutveckling av metodiker och standarder inom BI-området

Det här förväntar vi oss

• Flerårig utvecklings erfarenhet av BI lösningar med verksamhet.
• Högskoleexamen som civilingenjör, systemvetare eller motsvarande
• Meriterande med utveckling i verktyg som MicroStrategy, Microsoft Power BI, Qliksense/Qlikview, och Tableau.
• Erfarenhet av BI-lösningar inom Detaljhandeln är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är initiativrik och drivande i ditt arbete. Det är viktigt att du är öppen och tydlig i din kommunikation samt har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs även med att arbeta på ett välstrukturerat och noggrant sätt. Vidare värdesätter vi att du är prestigelös och har ett serviceinriktat arbetssätt samt god kommunikationsförmåga. För att trivas i rollen är även din analytiska förmåga av central betydelse.

Publicerad den

20-04-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis