Inaktiv platsannons

Team lead till Bonnier News Tech i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Älskar du att guida, stötta och få människor att utvecklas? Brinner du för att bygga starka agila utvecklingsteam och skapa en inkluderande kultur med få hierarkier?

Då kommer du att trivas i rollen som Team lead på Bonnier News Tech.

I rollen ingår personalansvar för de utvecklare och UX-designers som arbetar i våra utvecklingsteam. Tillsammans med andra team leads så kommer du också att jobba med rekrytering, mångfaldsfrågor, kulturbyggande på avdelningen och i att coacha team och individer i agila utvecklingsmetoder.

OM OSS

Vi tar nu ett nytt och spännande grepp inom Bonnier News Tech och bygger en ny central utvecklingsavdelning, Services, som utvecklar de produkter och plattformar som används av DN, Di, Expressen och alla andra varumärken inom Bonnier News. Allt från redaktionella verktyg och publiceringssystem till annonsplattformar och betallösningar som används för att finansiera vår journalistik.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta nära våra självständiga utvecklingsteam och coacha teamen och dess medlemmar i deras kontinuerliga förbättringsarbete och agila processer, och vara en del av utvecklingsledningen för Bonnier News Tech Services.

Hos oss får du jobba nära engagerade och kompetenta kollegor, som är passionerade och stolta över att jobba med Sveriges största tidningar, som alla spelar en viktig roll för demokratin i Sverige.

Tjänsten är placerad i Bonnier News lokaler på Kungsholmen.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej