Inaktiv platsannons

Projektledare Online Operations - Coop Sverige i Solna +1 till

Om tjänsten

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och affärsområdet Coop Online planeras växa markant inom en snar framtid.

En av våra nya roller är en Projektledare för Online Operations som kommer ansvara för projektledningen för implementering av Coop Onlines e-handelslösningar mot Coops samtliga föreningar. Rollen innebär även regelbunden kontakt med operativ ledning i butik/terminal för stöd och vidareutveckling av Onlineverksamheten. Tjänsten är placerad på avdelningen Operations inom AO Online och rapporterar till Operativ Chef för AO Online.

I rollen förväntas du självständigt driva utvecklingen av den operativa driften genom att visa på förbättringspunkter samt driva på genomförandet gentemot produktionsanläggningarna för Coop Online samt för tjänster förknippade med Onlineförsäljning. Du bär ansvaret för operationella delar av Operativa gruppens målbild med stöd från Operativ Chef för AO Online.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Handledning, stöd och utveckling av systemets struktur för produktion samt distribution.
  • Identifiering, dokumentering och säkerställande av rutiner för utveckling av verksamhetens ekonomi, IT, kundtjänst, operativa drift och kvalitetsuppföljning.
  • I uppdraget ingående tjänsteresor för kundbesök vid såväl uppstart som för att följa upp och utvärdera kundens systemanvändning samt motivera och stödja kund mot ökad försäljning, förbättrad kvalitet och effektivitet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna +1 till
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb