Inaktiv platsannons

Gruppchef inom Egendomsskador – Privat bygg i Malmö

Gruppchef inom Egendomsskador – Privat... Vill du vara med på vår resa till att bli ”Världens mest kundorienterande bolag inom bank och förs...

Om tjänsten

Gruppchef inom Egendomsskador – Privat bygg

Vill du vara med på vår resa till att bli ”Världens mest kundorienterande bolag inom bank och försäkring” genom att leda och utveckla en av våra grupper inom egendomsskador?  Vi går från att vara tre gruppchefer till att bli fyra och söker nu dig! 

Ditt huvuduppdrag blir att leda en grupp bestående av ett antal medarbetare inom 

Skadeorganisationen och vilket innebär att du kommer att få det operativa ansvaret för gruppen, inklusive personal och resultatansvar.  

För att få de mest nöjda kunderna på marknaden och kunna möta deras behov måste vi ha de mest engagerade medarbetarna. Alla människor behöver bli sedda, få feedback, utvecklas och känna att det arbete som de gör har stor betydelse. I rollen som gruppchef inspirerar, leder, coachar och utvecklar du dina medarbetare och tillsammans med din närmaste chef sätter du mål för avdelningen och ansvarar för att dessa bryts ner på individnivå.  

En viktig del i vårt arbete är att ständigt arbeta och utvecklar våra arbetsprocesser, vilket naturligvis även det blir en del av ditt uppdrag. 

Du rapporterar till Chef för Egendom och kommer att ingå som en del i egendoms ledningsgrupp och vi sitter i Dockan, Malmö.  

Din bakgrund och erfarenhet 

Vi söker dig som har ett stort intresse och förmåga att leda andra människor. Erfarenhet från försäkringsbranschen eller byggbranschen samt tidigare ledarerfarenhet är meriterande.  

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 

Dina personliga egenskaper 

Vi söker dig som har ett genuint intresse för andra människor och som är duktig på att leda, motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare. Som person är du ödmjuk, prestigelös samt har förmåga och intresse av att sätta dig in i dina medarbetares vardag. Du är duktig på att se flöden och identifiera förbättringar i arbetsprocessen. 

Du är en strukturerad, driven och modig ledare som också har ett hjärta av guld. Du är en god lyssnare och en förebild för dem du leder.  

För att lyckas i rollen måste du kunna ställa krav, sätta mål och följa upp arbetet samt bryr dig om människor, både dina medarbetare, kollegor och kunder. 

Det är också viktigt att du delar våra värderingar – Vi engagerar oss, Vi samarbetar, Vi driver utveckling och Vi gör det enkelt. 

Kontaktinformation 

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Pernilla Persson,skadechef Egendomsskador, på 040-633 80 87 eller Viveka Skarping, gruppchef egendom privat, 040-633 85 35  

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej