Inaktiv platsannons

Projektledare/ Contract supporter Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Inledning

Vår Contract supporter går vidare till nytt uppdrag inom ISS Sverige. Nu söker vi en ersättare - är det du?

Projektledare & Contract supporter på kunduppdrag är en central spelare i kontraktsteamet som leverarer IFS lösning och projekt till vår globala kund.

Du kommer att arbeta med projektledning med kundkontakt, samt även med kontraktsuppföljning och administration som stöttar den operativa verksamheten.

Rollen ingår i ett etablerat team och kommer beröra kundens alla siter i Sverige.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och rapporterar till KAM med placering hos kunden centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Projektledning innefattar ansvar för projekt genom hela processen där projektuppföljningen görs i FMS@ISS. Till projektledningen kommer tillhörande projektadministration med upprättande av One pager (OP) och Product Initiation Document (PID), fakturahantering av leverantörsfakturor och fakturering via FMS@ISS. Med uppföljning av resultat och projektbudgetar både internt och med kund.

Kontraktsuppföljning inkluderar god kännedom om avtalet med kund för stöttning i avtalstolkningar för kontraktsteamet, som kräver nätverkande och skapande av kontaktytor i det globala kontraktsteamet. Tillhörande ansvar och bevakning av alla ändringar i Servicematrixen, som ska speglas i FMS@ISS, Insight och vid de halvårsvisa User Experience Survey.

Administration innefattar ansvaret som Superuser i FMS@ISS för kontraktet i Sverige och ansvaret för dagligt arbete och uppföljning i systemet. Tillsammans med hantering av kostnadsregistrering, fakturering och ekonomisk uppföljning från systemet.

Önskade kvalifikationer

Krav är god svenska och engelska, i tal och skrift.

Samt god kunskap i Office paketet.

Utbildning inom projektledning eller motsvarande är också meriterande precis som erfarenhet av erfarenhet av arbete med FMS@ISS och Insight


Personliga egenskaper

Vi lägger stort vikt vid de personliga egenskaperna.

Strukturerad, driven, initiativrik och lösningsorienterad är några av nyckelorden för att lyckas i rollen.

Välkommen med din ansökan, dock senast 27 februari 2019. Intervjuer sker löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta KAM Magnus Johansson, tel: 0734-366404


Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej