Inaktiv platsannons

Skaderådgivare inom egendomsskador i Malmö

Skaderådgivare inom... Vi söker nu två engagerade och drivna skaderådgivare till vårt team i Malmö som arbetar med privata...

Om tjänsten

Skaderådgivare inom egendomsskador

Vi söker nu två engagerade och drivna skaderådgivare till vårt team i Malmö som arbetar med privata egendomsskador. Vi söker en för tillsvidareanställning samt en för ett vikariat under 12 månader.  

Som skaderådgivare inom egendomsskador arbetar du i ett team som behandlar och reglerar de flesta egendomsskador för våra privata kunder. Större delen av din dag fyller du med kundmöten via telefon och mail. 

Du tar dig tid att hjälpa kunden och förklarar på ett enkelt och pedagogiskt sätt vad som kommer att hända härnäst i deras ärende. Du har en god känsla för service som gör att du flexibelt och effektivt löser kundernas problem och ser till att de får rätt ersättning.  

Dina personliga egenskaper 

Vi ser att du är driven, engagerad och gillar nytänkande då vi med ökade kundkrav ständigt behöver utveckla vårt arbetssätt. Du motiveras av att leverera god kvalitet till våra kunder och våra arbetsdagar präglas av ett högt arbetstempo där det ställs krav på att du kan fatta snabba beslut och stimuleras av att ha mycket att göra.  

Du är en duktig kommunikatör, uttrycker dig klart, tydligt och övertygande såväl i grupp som på tu man hand. Du skriver klart och koncist samt anpassar språk och stil med hänsyn till läsaren. 

Din positiva attityd till det dagliga arbetet bidrar till skadeavdelningens framgång. 

Din bakgrund och erfarenhet 

Vi ser att du har gymnasieutbildning samt så är det meriterande om du har högskoleexamen inom relevant område för uppgiften. Har du erfarenheter inom skadereglering är det en klar fördel. Goda kunskaper i svenska samt att du kan kommunicera till våra kunder på engelska är ett krav. Har du även ytterligare språkkunskaper så ser vi det som ett plus.  

Frågor? 

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och Länsförsäkringar Skåne är du välkommen att kontakta gruppchef Viveka Skarping på 040-633 85 35. 

Facklig kontaktperson för FTF är Rose-Marie Thuné, 042-633 8232 och ansvarig HR är Sara Bülow Fransson, sara.bulowfransson@lansforsakringar.se 

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. 
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 400 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-02-24

Arbetsplats
Malmö 

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej