Inaktiv platsannons

Sommarjobb Kundservice Setra Gävle

Om tjänsten

Ta chansen att prova jobba på ett av Sveriges största träindustriföretag i sommar. Som kundservicemedarbetare ansvarar du för leveransplanering och transportbokningar av trävaror från samtliga av våra tillverkningsenheter i Sverige. Våra kunder finns på en global marknad och vi använder oss av både bil- och sjötransporter för att verkställa våra leveranser. Kundservice samarbetar dagligen med våra kunder, säljare, produktionsplanerare och transportbolag/speditörer för att Setra på bästa sätt ska leverera trävaror enligt våra kunders behov.  

För att lyckas med detta jobb krävs att du är strukturerad, gillar att ha mycket att göra och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du måste behärska svenska och engelska i tal och skrift. Om du har språkkunskaper i franska och tyska finns det stora möjligheter att praktisera detta också. 

Vi värdesätter engagemang, ansvar och nytänkande och med rätt driv kommer du att få en väldigt spännande och utmanande sommar hos oss. 

Anställningsperiod efter överenskommelse men minst två månader. Placeringsort Gävle. 

Detta sommarjobb är särskilt relevant för dig som utbildar dig inom Industriell Ekonomi eller Ekonomiingenjör. 

Skicka in din ansökan senast den 28:e februari. Om du vill ha mer information om tjänsten kontakta Kundservicechef Lisa Olofsson, tel. 026-147801.

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och en ledande aktör i Europa. Vi förädlar råvara från ansvarsfullt brukade skogar och erbjuder klimatvänliga produkter för byggande och boende på en global marknad. Koncernen har ca 800 anställda och omsätter 4,2 miljarder kronor. Omkring 60 procent av omsättningen utgörs av export till Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Asien. Läs gärna mer på  

Vårt erbjudande till dig
På Setra är du med och utvecklar framtidens byggmaterial - trä. Här tar vi tillvara på dina idéer, din nyfikenhet och din erfarenhet. Våra värderingar - engagemang, nytänkande och ansvar - har vi med oss i hela verksamhetskedjan. Att främja en god arbetsmiljö är viktigt för oss, liksom att ge dig chansen till både karriärmöjligheter och utveckling. Vi tror på våra medarbetare. Och vi tror på trä. 

Publicerad den

20-04-2019

Extra information

Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis