Inaktiv platsannons

Systemspecialist/Administratör inom företagsförsäkring i Malmö

Systemspecialist/Administratör inom företagsförs... Gruppen Försäkringsadministration hos Länsförsäkringar Skåne har ett övergripande ansvar fö

Om tjänsten

Systemspecialist/Administratör inom företagsförsäkring

Gruppen Försäkringsadministration hos Länsförsäkringar Skåne har ett övergripande ansvar för våra försäkringssystem och arbetar med beståndsvård. Vi söker nu två nya kollegor som vill vara en del av detta team och arbeta med inriktning mot våra företagskunder.  
 
Som Systemspecialist/administratör inom Företag är ditt huvudsakliga ansvarsområde beståndsvård inom segment företag inom Sakaffären. Detta innebär att genomföra kvalitetsuppföljning av tecknade försäkringar, utforma förbättringsförslag utifrån vad som upptäcks, konverteringsarbete och även att arbeta med löpande administrativt arbete såsom avvikelselistor, säljmöjligheter och autogirohantering. Du kommer även utbilda våra säljkollegor i systemen.  
 
Vi arbetar ständigt med processförbättringar både inom vår egen avdelning samt som stöd till övrig verksamhet. Som medarbetare på Försäkringsadministration är du delaktig i detta arbete.  
 
Tjänsterna är en tillsvidareanställningar med placering i Malmö.
Vi är 20 medarbetare i teamet som arbetar som specialister och administratörer inom de olika segmenten privat, företag och lantbruk.  
 
Dina personliga egenskaper  
Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och du visar samma intresse för alla som behöver din kunskap och hjälp. Du är social, initiativrik och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Ditt engagemang och din vilja att skapa goda resultat är tydliga drivkrafter hos dig. Du är mycket noggrann och ser värdet i att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av gruppen och bidrar till dess utvecklig och trivsel.  
 
Din bakgrund och erfarenhet  
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som systemspecialist med mycket god kännedom om företagsprodukter inom försäkringsbranschen. Det är meriterande om du har goda kunskaper i våra försäkringssystem samt våra företagsprodukter.  
 
Kontaktinformation  
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Farman, chef Försäkringsadministration, på telefon 042-633 8578 eller 076-773 8578.  
 
Fackliga kontaktpersoner för FTF är Gill Nilsson, telefon 040-633 84 23 och ansvarig HR är Sara Bülow Fransson, sara.bulowfransson@lansforsakringar.se  
 


Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. 
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne.


Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej