Inaktiv platsannons

Utvecklingsinriktad administratörOm arbetsplatsenArbetsuppgifterKvalifikationerAnställningens omfattningAnsökanKontaktpersonerFackliga företrädareÖvrigt i Malmö

Utvecklingsinriktad administrat... Om... I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi...

Om tjänsten

Utvecklingsinriktad administratör Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Fastighets- och gatukontoret äger, utvecklar och förvaltar stadens mark. Tillsammans med Malmöborna och stadens näringsliv skapar vi ett gott stadsliv. Vi arbetar med allt från att fylla staden med evenemang till att bygga ut staden, utveckla trafiksystemen, förvalta odlingslotter och värna om våra natur- och rekreationsområden. Vi är omkring 450 medarbetare med vitt skilda kompetenser som samarbetar och hjälper varandra i en miljö som präglas av kunnighet, dynamik, föränderlighet och kreativitet. 

Tjänsten som administrativ assistent är placerad på enheten för verksamhetsstöd. Här finns idag 20 kunniga och kreativa kollegor med varierad kompetens och arbetsuppgifter som tillsammans har som uppgift att stötta och utveckla avdelningen inom en mängd olika områden. Enheten arbetar bland annat med avdelningsgemensam verksamhetsplanering, uppföljning, övergripande utredningar, projektstöd och koordinering. Vi hanterar markmiljöfrågor, ekologisk- och social hållbarhet, och samordnar plan- och bygglovsremisser för hela förvaltningen. Vi ansvarar också för administration kopplat till p-köp, kartframställning och tomtkön. På enheten finns också ett projekteringsteam som ansvarar för den interna projekteringsverksamheten. 

Arbetsuppgifter

I denna nya tjänst kommer du som administratör att stödja verksamheterna i flertalet administrativa processer. Fokus i tjänsten ligger på tomtköadministration av småhustomter samt att ansvara för administrationen kring byggsamordning av grävarbeten i staden. Ditt ansvar är att hålla tomtkölistan uppdaterade samt ha kontakt och svara på frågor från Malmöborna. Denna del av tjänsten bedrivs i nära samarbete med projektledare och stadsjurist och är en viktig del i att få Malmö stads tomter sålda. I rollen som administratör för byggsamordningen ska du hålla i administrationen kring mötena, skriva protokoll och ansvara för att samordningslistan är uppdaterad inför mötena. Här sker samarbetet framförallt med projektledare men även med ledningsägare och Skånetrafiken. 

Arbetsuppgifterna omfattar även administration kring busskort för äldre. Då stadsutvecklingsavdelningen har ett brett uppdrag kommer dina arbetsuppgifter att variera över tid. 

I rollen är det viktigt att du tar med dig Malmö stads värdegrund i hur du bemöter malmöbon och andra externa intressenter. 

Kvalifikationer

Du ska tidigare ha arbetat med många och varierande arbetsuppgifter och är i ditt arbete flexibel, metodisk och strukturerad. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning administration, service eller organisation och har tidigare arbetat med samordning och hantering av kösystem. God datorvana är ett krav då tomtkösystemet är relativt komplext och tar tid att lära sig. Du behärskar Officepaketet och det är ett plus om du tidigare jobbat i Platina. 

Vi söker dig som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och önskar vara en del av ett större sammanhang. Att ge god service enligt Malmö stads värdegrund är en självklarhet, och du tycker att det är roligt att samarbeta med andra människor. Då detta är en ny tjänst söker vi en utvecklingsinriktad och nyfiken person som gillar att ta egna initiativ för att hitta svar på nya frågor och som kan se var din insats behövs. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1
 

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-24

Referensnummer: 037-1813

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej