Inaktiv platsannons

Controller med inriktning mot bankaffären i Västerås

Controller med inriktning mot bankaff... Controllergruppen på tre personer finns inom ekonomiavdelningen och arbetar nära bolagets affärsomr...

Om tjänsten

Controller med inriktning mot bankaffären

Controllergruppen på tre personer finns inom ekonomiavdelningen och arbetar nära bolagets affärsområden med proaktiv uppföljning och analys. Syftet är att bidra till lönsam tillväxt med nöjda kunder inom samtliga affärer. 

Om jobbet 

Som controller kommer du att ta fram vår interna uppföljning och arbeta nära våra affärsområdeschefer genom att stödja dem med rapportering, analyser och förbättringsförslag för verksamheten. I arbetet ingår även prognos- och budgetarbete samt medverkande i olika interna projekt. Utvecklingen av beslutsstöd går fort och du förväntas vara drivande i anpassningen av arbetssätt och utnyttja de ökade möjligheter som uppstår för informationsbearbetning och analys. Då vår verksamhet har stor bredd är det viktigt med förmåga att söka fram relevant data i våra system och sedan kunna strukturera, analysera och presentera det på ett systematiskt sätt. 

Vem är du? 

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och är riktigt vass i Excel och Power BI. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom erfarenhet från bank eller försäkring. Som person är du drivande, målinriktad och självständig. Du är analytisk och affärsinriktad i ditt arbetssätt och har en tydlig kommunikativ förmåga.  

Låter det intressant? 

Vill du veta mer, ring ekonomi- och finanschef Pia Sundeck 021-19 01 86. 

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för FTF och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Saco. 

Tjänsten är placerad i Västerås. 

Välkommen med din ansökan senast 10 mars.  

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-03-10

Arbetsplats
Västerås 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej