Inaktiv platsannons

Köksbiträde, semestervikariat häktet Kristianstad 75%

Om tjänsten

Som köksbiträde vid häktet Kristianstad arbetar du med beredning, tillagning och portionering av mat för häktets intagna samt diskning, städning och egenkontroll av köket enligt livsmedellagen. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Du kommer även att ansvara för verksamheten i häktets förråd. I det arbetat ingår att du ansvarar för inköpssamordning, beställningar och fakturahantering.

Närmaste chef är en kriminalvårdsinspektör.

Observera att ansökan lämnas via länk nedan, ej via mail.

Kvalifikationer

Grundläggande krav är allmän gymnasiekompetens, gärna med inriktning mot restaurang/livsmedel eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör även ha tidigare erfarenhet av arbete i storkök, restaurang eller livsmedelsproduktion.

Vi söker dig som är intresserad av att laga god och näringsriktig mat. Du kan arbeta inom givna ramar och är van att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du bör även ha ett högt säkerhetstänkande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du ska dela Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och en tro på människans möjlighet till utveckling och förändring.

Kriminalvården är övertygad om att en arbetsplats som präglas av ett öppet klimat där, olikheter respekteras, bidrar till att skapa en bra arbetsmiljö. Mångfald och jämställdhet är därför prioriterade områden.

Observera att ansökan lämnas via länk nedan, ej via mail.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Deltid

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

2019-07-01

Tidsbegränsat till: 2019-08-11

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kristianstad
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej