Inaktiv platsannons

Teamledare Varuförsörjning Halmstad

Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

I dagsläget består avdelningen av två team Varuplanering och Varuflöde. Som teamledare kommer du vara ansvarig för ett av de team. Du kommer att motivera och leda dina medarbetare i det dagliga arbetet med att utveckla och optimera avdelningens nyckeltal i daglig drift. Vidare har du fullt personal- och resultatansvar samt rapporterar direkt till varuförsörjningschefen. Rollen innebär även processutveckling, systemhantering, framtagning av nya analysverktyg samt att vara ett stöd till den operativa försäljningsorganisationen. Du kommer att tillsammans med din chef ansvara för rekrytering, introduktion och utveckling av medarbetare på din avdelning.

 
Din bakgrund

För att bli framgångsrik i rollen som teamledare söker vi dig som i grunden har en avslutad akademisk utbildning. Som person och ledare har du en hög ambitionsnivå, är ansvarstagande och strävar ständigt efter att utveckla ditt ledarskap och dina medarbetare. Du är en god människokännare och trivs som bäst när du får motivera och inspirera dina medarbetare till att överträffa både sina egna och dina förväntningar. I ditt arbetssätt är du lösnings- och resultatorienterad och har en mycket stark kommunikativ och analytisk förmåga. Du har en positiv attityd till både jobbet och människor omkring dig samtidigt som du är en stark ledare som har förmåga att bygga relationer och förtroende. Då tjänsten innebär en hel del analys, processtänkt och systemhantering, behöver du vara en van excel användare som tycker om att jobba med stora mängder data. Du har goda svenskakunskaper i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du dessutom har kunskaper i tyska.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Vi söker nu en teamledere till avdelning Varuförsörjning. Varje team består idag av tre till fyra medarbetare och en teamledare. Tjänsten är tillsvidare på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Varuförsörjning ligger i direkt anslutning till vårt centrallager i Halmstad. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)