Inaktiv platsannons

Semestervikariat personal till arbetsdriften, mekanisk verkstad, anstalten Nyköping

Om tjänsten

I anstaltens mekaniska verkstad sysselsätts intagna med traditionella mekaniska arbeten såsom svets, plåtbearbetning och pulverlackering. I samverkan med annan anstalt sker också tillverkning av husmoduler i trä. Verksameten syftar dels till att ge intagna sysselsättning under anstaltstiden, dels att ge dem praktisk erfarenhet av verkstadsarbete.

Du ska tillsammans med övriga produktionsledare introducera och handleda klienter som är placerade i vår verkstaden. I arbetsuppgifterna ingår även skötsel av arbetsdriftens lokaler, maskiner och förråd. En del administrativt arbete, till största delen IT-baserat, kan bli aktuellt. Vidare ska du medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande arbetet efterlevs.

Kvalifikationer

Lämplig bakgrund är treårigt tekniskt gymnasium med verkstadsmekanisk inriktning, kompletterad med någon form av arbetsledarutbildning och/eller annan utbildning/erfarenhet som kan prövas likvärdig.

Erfarenhet inom träindustri och/eller mekanisk industri är meriterande. För anställning gäller goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Du har gärna kunskaper i flera språk. Körkort behörighet B krävs.

Du är tydlig och stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp, du är flexibel och initiativrik och kan arbeta självständigt. Dessutom delar du Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar.

Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde under våren/sommaren 2019 efter överenskommelse.

Tidsbegränsat till: 2019-08-18

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej